1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy można grać po LANie ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez janoush, Grudzień 17, 2013.

  1. janoush

    janoush Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piaseczno
    Zakupiłem konsolę z RGH. Wiem już, po lekturze forum, że nie bardzo można pograć w sieci. Natomiast, czy ktoś ćwiczył już podłączenie dwóch konsol w LANie ?
    Czy to jest w ogóle możliwe ? Coś jak AdHoc w PSP ?
    Jeśli tak, to jak to zrobić, w sensie skonfigurować konsole i ruter ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3700
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Można, w gry mające opcję SYSTEM LINK
    Przy RGH możesz grać po LINK'u w te same gry z osobami na drugim końcu świata :D

    http://xboxforum.pl/link-246/
     
  4. janoush

    janoush Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piaseczno
    To znaczy, że podłączenie się do sieci jako takiej, nie powoduje bana, tylko podłączenie się do XBox Live, tak ?
    Czy konsola automatycznie łączy się do XBLive, czy trzeba to połączenie skonfigurować ?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3700
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Edytuj plik LAUNCH.ini i zobacz na linijke : LIVEBLOCK - ma być TRUE , bądź jeśli masz DASHLAUNCH to w nim możesz to zrobić. Wtedy z XBL się nie połączy.
     
    1 osoba to lubi.
  6. janoush

    janoush Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piaseczno
    OK. Tak zrobię. Jak konsola do mnie przyjedzie i wydobędziemy ją spod choinki :)
    A potem jak dzieciaki pójdą spać :) Do tego czasu nie wpuszczę jej do sieci na ruterze.
     
  7. janoush

    janoush Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piaseczno
    O, super dziękuję za link - poczytam sobie.
    I, wiem, że nie w temacie, ale zapytam: przerobiłem sobie ISO do GOD i program stworzył katalog o nazwie złożonej z cyferek. Czy można zmienić tę nazwę na jakąś rozpoznawalną ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum