1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy można grać przez internet (z multimedi) na xbox-ie bez komputera

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez darekdarodragon, Grudzień 22, 2010.

  1. darekdarodragon

    darekdarodragon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    cześć, próbowałem podłaczyć internet z multimedi do xbox-a, ale nie wykrywa mi połączenie , na komputerze jak chce włączyć neta to muszę nawiązać połączenie, czy jest możliwe abym mógł pograć na xboxie przez neta nie używająć komputera , po tym jak nawiążę połączenie sieciowe rzez niego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mateos44

    Mateos44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A podczas wybierania sieci co wybrałeś? Sieć bezprzewodowa czy przewodowa?
     
  4. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    jak sie laczysz na kablu czy przez wifi?
     
  5. darekdarodragon

    darekdarodragon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wybrałem sieć przewodową, bo podłączam przez kabel
     
  6. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Kupić router?!
     
  7. kozman

    kozman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Modem -> router -> Komputer/Xbox
    Jeżeli oczywiście jest to sieć kablowa.
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Podlaczyles konsole pod PC, zeby miec internet na xie ?
    Musisz miec kabel crossowany, a w PC zaznaczyc opcje udostepniania polaczenia internetowego.
     
  9. darekdarodragon

    darekdarodragon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki, temat zamknięty
     
Wczytywanie...

Poleć forum