1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy mozna nagrac gre na x360 przez nero?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez cien, Styczeń 21, 2009.

  1. cien

    cien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hej .
    sciagnelem gierke (********.org) i ona nie jest .iso tylko w foldeze i czy jak zrobie z tego .iso i nagram przez nero na plytce dvd dl to moze dzialac:eek:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    ale jakie masz pliki?
     
  4. Kamil24

    Kamil24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  5. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    nie koniecznie *.rar tylko *.iso, bardzo rzadko np *.0000. A "rar" o którym mówisz to tylko i wyłącznie dlatego że WinRar może "rozpakować obraz" i plikowi *.iso system Windows czasem przypisuje ikonę archiwum WinRar'a
     
  6. cien

    cien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to nie jest "rar" ani nie ma "dvd" tylko jest folder a w nim pelno plikow o nazwie "sx-me"





    PROSZE POMOCY!!:eek:
     
  7. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    a jakie ma ozszerzenie ? sx-me.???
     
  8. cien

    cien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jakie co tam jest 32 plikow sx-me.rar i 32 plikow sx-me.r30-61 i jeden plik sx-me.sfv:(
     
  9. viru

    viru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wypakuj to rarem to stare nazewnictwo, tak robią na scenie ;] a ja podepne się pod temat i zapytam czy ktoś prubował w k3b wypalać ? bo nie chce zmarnować płytki
     
  10. cien

    cien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ?????????????????????




    em..nadal prosze o pomoc :/
     
  11. DeMoH

    DeMoH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Otwórz jeden z plików sx-me.rar i wypakuj.
     
  12. Młody

    Młody Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ..::Kraków::..
    Nerem nie radziłbym ci nagrywać bo może się nagrać ale jest wielkie ryzyko zepsucia płytki i kasa pójdzie na marne.
     
  13. viru

    viru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    co za typ ;]napiszesz wypakuj rarem i jeszcze nie czai, zalev raczej torrentowca bo wareziak ni zczaiłby o co kaman jakby zobaczył takie pliki, dla wareziaka part a w nazwie "part"
     
  14. cien

    cien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wypakowałem i tam jest tylko sx-me.iso ktore ma 8 gb i co teraz nadal nie mam pliku dvd ;(



    bozeee jestem ciemny w tych sprawach i czytalem juz wszedzie no ale wszedzie pidsze zeby nagrac .dvd A JA NIE MAM PLIKU DVD!
     
  15. pawelkrak

    pawelkrak V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków/Wieliczka
    zrob sobie plik dvd DUD MULETER 10.2 i po sprawie ;)

    Wczytaj obraz i w opcji OTHER masz make DVD i po ptakach
     
  16. matysking

    matysking Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Aby stworzyć plik .dvd:

    Utwórz nowy plik w notatniku i wklej poniższy kod:

    LayerBreak=1913760
    nazwa_twojego_obrazu.iso

    Plik zapisz jako nazwa_twojego_iso.dvd. Ten plik musi znajdowac się w tym samych katalogu co plik .iso.

    Np. iso o nazwie ssx.iso.

    Wklejasz do nowego pliku w notatniku kod:

    LayerBreak=1913760
    ssx.iso

    i na końcu plik zapisujesz jako ssx.dvd. Do wypalania płyt polecam program ImgBurn.
     
Wczytywanie...

Poleć forum