1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy mozna nagrywac gameplaye przy pomocy zwyklej nagrywarki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez verbatim10, Kwiecień 15, 2013.

  1. verbatim10

    verbatim10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak w temacie.Chodzi mi o to czy mozna nagrywac gameplaye za pomoca zwyklej nagrywarki do tv czy trzeba miec specjalna do konsoli np. roxio game capture lub hauppage hd pvr.z gory dzieki za odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. REWIZOR

    REWIZOR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 13, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  5. verbatim10

    verbatim10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  7. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    734
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Jeżeli ma na wejściu HDMI to można.
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    podaj model
     
Wczytywanie...

Poleć forum