1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy można nagrywać gry XDG3 na płytach TDK?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Patryk Jaworski, Styczeń 7, 2013.

  1. Patryk Jaworski

    Patryk Jaworski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Pytanie jest takie, czy tak nagrana gra w pełni działa. Chce nagrać acIII
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Jak DVD-DL to (bodajże) można ale i tak najlepiej kupować płyty Verbatima i mieć spokój.
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Czy można nagrywać gry XDG3 na płytach TDK?

    Na wszystkich płytach DL, możesz nagrać.
    Ważne zeby płyta była DVD+R

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Megaton90

    Megaton90 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    I nie ważne czy mam super nagrywarkę ihas czy zwykła która nagrywa płyty DVD+RW DL? Nagra się to i będzie normalnie działało? Mówię o zwykłej grze offline bez żadnego zgrywania na dysk i tym podobne?
     
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jesli dobra plyta i ustawienia to sie nagra jesli plyty szajs to beda problemy :) musisz zapodac ustawienia pod swoje plytki i moze uda sie je spalic , lepiej kup verby lub platinum sa sprawdzone ustawienia i gry smigaja my zawsze potrafimy sobie zycie utrudniac i kupowac cos innego :)
     
  7. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
    Ja polecam TDK'i. Bardzo dobre płytki, spokojnie nagrasz na nie grę xdg3.

    Pozdrawiam
     
    1 osoba to lubi.
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    a ja nie polecam, plyty sa mega do bani, owszem gre nagralem zainstalowala sie i przeszedlem ja cala, ale jak chcialem wrocic do niej to juz sie nie dalo jej odczytac, takze te plyty sa krotkotrwale, lepiej kup PLATINUM, sprawdzone a cena ta sama
     
  9. Megaton90

    Megaton90 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    No właśnie znalazłem fajny zestaw 50 sztuk PLATINUM z przesyłką za 100 zł czyli wychodzi 2 zł za płytkę więc jest to dobra oferta cenowa. A jak mówicie że i jakościowo jest to ok to chyba zakupię. Rozumiem że ta nagrywarka ihas to potrzebna jest by zgrać płyty na dysk albo przez online grać tak?
     
  10. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Jak chcesz grać online to lepiej zaopatrz sie w ihas.
     
  11. Patryk Jaworski

    Patryk Jaworski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A zapodasz ustawienia, bo one u mnie na miejscu w Auchanie są verbatimy z + po 9 zł :/, a TDK na osiedlu po 3,10zł.

    Dostałem na święta :D
     
  12. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
    Wszystkie ustawienia są takie same jak podane w poradniku do nagrywania gier pod lt 3.0. Ja mam pare kopii zapasowych na tych płytkach już przez dłuższy okres i wszystkie działają.

    Pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum