1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy można odflashować ??

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Krwawy Mechanik, Grudzień 25, 2010.

  1. Krwawy Mechanik

    Krwawy Mechanik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gryfino
    Witam !!
    Napisałem ten temat z racji że chciałbym odflashować mojego xboxa ponieważ dostałem kinecta i wogóle.....
    1.Czy da się odflashować mam napęd LiteOnv3 LT (zwykle) i nie mam klucza napędu ...
    2.Czy lepiej kupić nowego xboxa
    3.Jest jeszcze opcja ale nie wiem czy wgrywać LT+ I GRAĆ PO NECIE ??
    Kiedyś miałem golda na miesiąc więc logowałem się na xlive ..... Proszę o pomoc
    PS.Przepraszam moderatorów i administrację jeżeli temat jest w złym dziale i gdyby co przenieść go
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tysonic

    tysonic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  4. Krwawy Mechanik

    Krwawy Mechanik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gryfino
    Może ktoś konkretnie odp.
     
  5. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    lepiej wgrac lt +, odflashowac tez mozesz ale tak czy tak musisz odnowa ciac pcb napedu zeby wyciagnac klucz a w kupowaniu nowej konsoli nie widze sensu
     
  6. baczkie

    baczkie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk
    siemano
    ja miałem przerobiona konsolkę ale nie logowałem się do live.
    usunąłem przeróbkę i śmigam na live już 7miesiecy+
    wiesz jak grałeś na przerobionej na live to może być oflagowana /teoretycznie/ ale w praktyce to nie wiesz i w takiej sytuacji to ja bym sprzedał ta i nową sztukę
    elo
     
  7. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Możesz odflashować ale musisz ciąć napęd, wyciągnąć klucz napędu i sflashować oryginalnym FW, jednak jak kolegi pisze niżej możliwe że masz flagę, możliwe że nie :) Myślę że lepiej by było sprzedać tą konsolę i kupić inną. Na flash + cięcie ścieżek wydasz ponad 100zł a jest to trochę kaski :p Oczywiście możesz również wgrać to LT+ i doginać po necie, jednak wiadomo jak to zawsze jest z przeróbkami :)
     
  8. Krwawy Mechanik

    Krwawy Mechanik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gryfino
    a jak nie mam OFLAGOWANEJ bo wchodzę na live i nic się nie dzieje
     
Wczytywanie...

Poleć forum