1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy można odpalać gry z dysku ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fifi098, Styczeń 8, 2012.

  1. fifi098

    fifi098 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam narazie jeszcze nie posiadam konsoli (za tydzień już będzie YEAH!!) i ma pytanie czy jeśli nagram gre na dysk to mogę ją włączyć bez płyty.
    przeczytałem gdzieś ,że jak wgram na dysk to do grania i tak potrzebna jest płyta czy to prawda czy jeśli wgram grę mogę spokojnie ją odpalić bez płyty ????
    oczywiście na nieprzerobionej konsoli. :)

    / /
    / /
    / /
    /
    / /
    / /
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Używaj opcji szukaj!
    musisz mieć płytę w napędzie

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  4. nowy_x

    nowy_x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mozesz przerobic konsole chipami :
    XECUTER COOLRUNNER lub MATRIX GLITCHER
    I smiga bez plyt.
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jak wyżej:
    Jeśli nie przerabiasz konsoli = Będzie wymagana płyta w napędzie chyba, że kupisz grę w Marketplace i ściągniesz ją na dysk konsoli - wtedy płyta niepotrzebna
    Jeśli przerobisz RGH/JTAG = wystarczy sam dysk twardy w konsoli i nie bedziesz potrzebować żadnych płyt
     
  6. bartas432

    bartas432 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wronki
    Byś musiał przerobić na RGH czyli RESET GLITCH HACK i wtedy instalujesz gre i nie potrzebujesz płyty do grania.
     
  7. Wolcin

    Wolcin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gorzów WLKP.
    Jeśli chcesz grać na Legalu to raczej nie zagrasz na dysku :<
     
Wczytywanie...

Poleć forum