1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy można podłączyć nagrywarkę zewnętrzną do laptopa i nagrać gre na xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez EzioAuditore, Styczeń 19, 2012.

  1. EzioAuditore

    EzioAuditore Banned

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak jak w temacie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. v83eco

    v83eco Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam podłączoną nagrywarkę zewnętrzną i wszystko jak na razie nagrywa bez problemu..
     
  4. EzioAuditore

    EzioAuditore Banned

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    aha a w zestawie z nagrywarką są wszystkie kable,aby podłąćzyć nagrywarkę do lapka np.?
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    o jakiej dokładnie nagrywarce mowa, bo jeśli o Liteon iHAS rev. B to musisz mieć do tego SATA/USB adapter. (btw. ja tak nagrywałem gry i działa OK!)
     
  6. EzioAuditore

    EzioAuditore Banned

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie o jakiejs innej jeszcze nie wiem ,jutro jade do media markt ,ale chyba samsung,dobry jest?aha i czy gra z wace 13 to to samo co xgd3? czy lt.1.1 otworzy gry z wave 13? czy do nagrania gry xgd3 potrzebuje jakiejs odpowiedniej nagrywarki?
     
  7. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Jeżeli gry xgd3 nagrasz zwykla nagrywarka to nie ma możliwości zainstalowania gry na hdd

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  8. fen4

    fen4 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Radlin
    Kup sobie nagrywarke ihasa- 124 rev. B bo ją można zmodyfikować pod wypalenie gry w 100%. a innymi nagrywarkami wypalisz gre jedynie do 97% przez co nie da się zainstalować na HDD. No i oczywiście do gier z zabezpieczeniami XDG3 musisz mieć Lt+3.0
     
  9. EzioAuditore

    EzioAuditore Banned

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale będe normalnie mógł grać,tylko nie będe mógł nagrać gry na dysk?
     
  10. fen4

    fen4 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Radlin
    jak zwykłą nagrywarką nagrasz to gry z XDG3 będą Tobie chodzić, ale nie będziesz mógł ich na HDD zainstalować
     
  11. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Liteon iHAS124-B wgrywasz firmware Burner MAX - specjalnie zaprojektowany pod nagrywanie płyt z XGD3. Zakup samsunga to kasa w błoto imo.
     
  12. EzioAuditore

    EzioAuditore Banned

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli gry takie jak battelfield3 ,gears of war 3 itp,nie pojda na lt 2.0? aha i ja zamierzam kupic nagrywarke zewnetrzna,a ten liteon jest wewnetrzna nagrywarka
     
  13. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Boże... Kupujesz lite on i przejściowke usb-sata i wychodzi ci taniej niż ta zewnętrzna nagrywarka...

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  14. EzioAuditore

    EzioAuditore Banned

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    sory,żę o to prosze,ale jestem w to zielony i nie chce wywalic kasy w błoto ,więc mógłbyś podać mi link do tej nagrywarki i link do tego usb-sata?a ta przejsciowka daje to ze podlaczam nagrywarke wewnetrzna do usb i ja wczytuje normalnie?
     
  15. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Tak.
    allegro.pl/nagrywarka-liteon-x24-ihas124-19-b-ihas-124-nero-i2040963673.html Napęd
    allegro.pl/sszybka-przejsciowka-konwerter-dysku-ata-sata-usb-i2025598700.html
    Nie zakładaj ciągle nowych wątków! Większość jest teraz w szkole lub pracy. Wieczorem ktoś odpowie
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  16. EzioAuditore

    EzioAuditore Banned

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jak kupie ta nagrywarke,to musze potem coś wgrywać?
     
  17. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Tak, musisz wgrać burner max. Poradnik na forum. Ogólnie to bardzo łatwe zadanie :p

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum