1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy można podłączyć pendrive`a do xboxa360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez savaci, Czerwiec 3, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. savaci

    savaci Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Jak w temacie czy moge podłączyć pendrive`a do xboxa360 (jest takie wejście??) i oglądać z niego filmy? Konsola premium, bez przeróbki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nozo

    nozo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Oczywiście, że można jest takie wejscie pod przykrywkąz przodu po prawej od włącznika :)
     
  4. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tak
     
  5. Tołcz

    Tołcz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak a jak chcez oglądać AVI to musisz sciągnąć kodeki z XBL ;]
     
  6. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    I możesz na nim przechowywać profile savy gry i wiele różnych rzeczy
     
  7. RaXiL

    RaXiL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin!
    a do rmvb nie trzeba kodeków?
     
  8. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a jesli nie chcesz sie do neta podlaczac to bez pobierania kodekow to mozesz tylko .wmv odpalac do rmvb tez trzeba kodeki
     
  9. nozo

    nozo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  10. savaci

    savaci Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Jutro kupuje x360 premium. Więc chce się dowiedzieć czegoś :)

    Dziękuje bardzo!
     
  11. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ależ niema za co
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum