1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy można przerobic gry nagrane pod LT+2.0 na LT+3.0 bez ponownego pobierania obrazu?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KaErzet, Sierpień 25, 2013.

  1. KaErzet

    KaErzet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam was serdecznie. Jestem tutaj pierwszy raz jako zarejestrowany uzytkownik więc jeszcze nie wiem ocb.
    Moje pytanie to tytuł tego posta a mianowicie, mam Xboxa elite z lt+3.0 i pożyczyłem od kumpla gierki nagrane pot lt+2.0
    niektóre działają np. Fifa 12, NFS The Run, Dirt 3, UFC 2010 i kilka innych. Niestety kumpel ma nagrane też gierki tj. Far Cry 3, CoD MW3,Assassin's Creed, Battlefield 3 (działał przez jakieś 30 min i wyskoczył błąd, żeby przeczyścić płyte szmatką...!) które mi nie idą :( Wyskakuje komunikat, że płyta nie jest obsługiwana :( Powiedzcie mi co am zrobić i czy jest na to jakiś sposób ;) Z góry dziękuje i pozdrawiam !!! ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Tak można poradnik jest w dziale ISO--->Artykuły.
    Wystarczy cofnąć topologię.
     
  4. KaErzet

    KaErzet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możesz podać link bo jestem ciemny i nie wiem jak tego szukać :/
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  6. KaErzet

    KaErzet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tutaj jest opisana zmiana topologii gry przygotowanej pod LT+3.0 na LT+2.0 a ja potrzebuje odwrotnej metody czyli z LT+2.0 na LT+3.0 ? Chyba, że ja czegoś nie ogarniam :/ Sorki ale serio jestem ciemny ;D
     
  7. kobek66

    kobek66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    Zrób obraz z płyty i przepuść przez abgxa ustawionego pod lt3.0 i nagraj najlepiej ihasem na verbatimie
     
  8. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Najlepiej nowe iso ściągnać skan abgx 360 z ustawieniem autofix level 3 i nagrać to tyle jeśli chodzi o xgd3. xgd2 możesz se z płyty na płyte. Xgd3 z lt 2.0 nie działa na lt 3.0 i na odwrót, musisz od nowa wypalić.
     
  9. matt011

    matt011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wałbrzych
    A to nie jest od tego ze plyta nie jest nagrana iHasem?

    Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ale chłopak chce grać a nie nagrywać!! :)
    ale tak się nie da trzeba nagrywać samemu pod lt 3.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum