1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy mozna samemu wyciagnac klucz dvd ze Slima?

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez stasimon, Październik 2, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. stasimon

    stasimon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    Zastanawiam sie nad kupnem slima nowego lub uzywanego i chcialbym domowym sposobem wyciagnac klucz dvd i zainwestowac w x360keys (juz zamowiony, narazie jak dojdzie potestuje na moim Jasperku zbanowanym). Nie zalezy mi na flashowaniu napedu, musze miec tylko wyciagniety klucz bo inaczej x360keys nie zadziala. Teraz pytanie czy sie da i z jakich slimow sie da a z jakich nie i jak je rozpoznac w przypadku kupowania nowej i uzywanej slimki? No i jakie narzedzia sa potrzebne?

    Pzd.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pepe-pa

    pepe-pa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wyciągnąć klucz da się z każdego slima
     
  4. GROL

    GROL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Do wyciagniecia jlucza nic sie ne lutue, ba awet napedu sie nie itwiera. Wstarczt saa usb i wolny port saa w pc

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  6. GROL

    GROL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A to przepraszam, bo wczoraj właśnie czytałem, że trzeba.
     
  7. Gnoyek

    Gnoyek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to w końcu trzeba czy nie trzeba??
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Pisalem ze nie

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  9. stasimon

    stasimon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jest jakis tutorial jak to zrobic lub czy mozesz jakas instrukcje napisac co jest potrzebne no i co i jak sie po kolei robi?
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Na forum juz jest jak sie przerabia, ty tulko przystapisz do odczyru

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum