1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy można to naprawić?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez daniel111, Grudzień 28, 2010.

  1. daniel111

    daniel111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    gdy włączam konsole od razu pojawia się czarny obraz i nie wchodzi do menu. Czy idzie to naprawić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    masz dobrze powpinane kable ? Święci się zielona dioda?
     
  4. daniel111

    daniel111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
  5. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @up akurat diody nie zawsze odpowiadają za kable
    @temat to już nie wiem, może ktoś inny się wypowie
     
  6. Nevill

    Nevill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Jak jest podłączony xbox? hdmi czy euro? Ja miałem tak, że przez tą przejściówkę nie miałem obrazu, więc musiałem podłączyć xboxa na te trzy wtyczki.
     
  7. Ethram

    Ethram Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1. Opcja HDMI -> jeżeli xbox nie wykryje odbiornika, to się nie uruchomi (przynajmniej tak jest u mnie) - jak dla mnie to zmień sobie kabel na inny i spróbuj - mój oryginalny kabel po prostu nie działa.
    2 Opcja AV - tutaj niech się ktoś wypowie, bo nigdy nie próbowałem :).

    Pozdrawiam
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    A przełacznik na wtyczce nie jest na HDTV??
     
  9. krisroza

    krisroza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrów
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Nie wiadomo jak kolega ma podłaczana konsole pod TV:)
     
  11. daniel111

    daniel111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    ja mam na euro ale próbowałem też na component i nie jest kabel na HDTV tylko poprawnie na TV
     
  12. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    To nic z kablami ( raczej ja jak nie mam kabla HDMI albo innego to x się włącza i jest jedna czerwona dioda ) a jak nie wykryje odbiornika a kable dobrze podłączone ( coś z tv) to normalnie się włącza i na zielono dioda świeci ( jak jest jeden pad)
     
  13. daniel111

    daniel111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    z kablami od początku nic nie było a zresztą próbowałem dwoma tv też jest ok konsola świeci się na zielono ale jest czarny obraz to co to jest i czy można samemu to naprawić czy do specjalisty
     
Wczytywanie...

Poleć forum