1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy mozna uruchomic xboxa360 z...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wieo, Marzec 31, 2010.

  1. wieo

    wieo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    odlaczonym (fizycznie, wypiety kabelek) napedem dvd?

    jest taka mozliwosc czy konsola sie nie uruchmi pokaze blad?

    Pozdrawiam
    Wiechu
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. claudii

    claudii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    232
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    powinien się uruchomić
     
  4. dziewczyna

    dziewczyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Podkarpacie
    nie da rady konsola wywali błąd bodajże e65.
     
  5. jondero12

    jondero12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    radom
    konsola pokarze bląd ja tak mialem:/
     
  6. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No nie wiem moze zalezy od rodzaju ixa czy jasper czy co bo widzialem na filmiku n YT(jak znajde to dam) ze gosc djagnozowal rroda i wypial naped i konsola dzialala.
     
  7. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Bez napędu konsola odpali, ja wywalałem u siebie napęd duużo razy i zawsze działała.
     
  8. wieo

    wieo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jesli odpali to...
    pytam bo mo chcialbym pobrac kodeki jak wiadomo kodeki tylko po podlaczeniu do neta konsola przerobiona, wiec jesli odepne naped odpale konsole bez napedu podepne do netu i polacze sie z xboxlive czy dostane bana, jesli MS sprawdza firmware napedu a w tym przypadku napedu nie ma jak sprawdzic bo fizycznie zostal odlaczony ;)

    wiec jak da rade czy nie da rady?

    Pozdrawiam
    Wiechu
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ja jeszcze nie spotkalem sie z konsola ktora nie dzialalaby normalnie bez napedu. Chociaz kilka osob komunikowalo ze im nie dziala. Ale to doslownie kilka.
     
  10. tracer10

    tracer10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica/Ballina
    to dobrze że działa bo sam chciałem tak zrobić żeby DLC pobrać
     
  11. bonzo

    bonzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    legnica
    ja wlasnie kiedys (w starej konsoli) probowalem tak przykombinowac, ale jakos nie dalem trady. nie pamietam dokladnie o co chodzilo, ale wyskakiwal jakis blad
     
  12. ecko

    ecko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsola wyświetli błąd
     
  13. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ja sie jeszcze z tym nie spotkalem - kazda konsolka mi dzialala bez napedu.
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ja też nie spotkałem się z błędem.
     
  15. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A co pomysli M$ jak bedzie probowal wam firmware odczytac??
    Co do konsoli to sie uruchomi normalnie (u mnie tak bylo)
     
  16. kwas

    kwas Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Normalnie bym nawet tu nie zajrzał i nie napisal nic bo zwyczajnie mi sie niechce, ale wasz miażdzący poziom głupoty mnie zabija.
    Konsola włączy sie normalnie i nie pokaże żadnego błędu jedynie dioda srodkowa miga.
     
  17. zmysl84

    zmysl84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    O to samo mi chodziło... wystarczyło poszukać.
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/dla-zrozumienia-z-ciekawosci-ban-47763.html#post385606

    Podkreślam, że u mnie działa konsolka z odpiętym napędem, bo po przerobieniu zapomniałem podłączyć napęd i się dziwiłem co się stało (co potem okazało się, że zapomniałem podłączyć).
    Ale jeszcze nie kombinowałem z tym, boje się o swojego X'a.
    Ale jak już Tobie wyjdzie to napisz. Będzie ciekawie :D

    Ja osobiście uważam, że to powinno zadziałać. Ale jest ryzyko.
     
  18. wieo

    wieo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    noo wlasnie i oto jest pytanie wedlug mnie nie powinno byc bana bo niby dlaczego jesli brak napedu spalony itd... ale roznie bywa moze na swieta poprubuje bo jeszcze w sumie nigdy nie rozkrecalem konsoli ;) jesli sposob bedzie dzialal mozna sobie zamontowac wylacznik napedu na kabelku i podpinac sie do live zeby pobrac aktualizacje dema itp... :)

    Pozdrawiam
    Wiechu
     
  19. zmysl84

    zmysl84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No tak, tylko jeżeli już podłączałeś konsolkę (przerobioną) do Live i nie dostałeś bana to możliwe lub nawet pewne, iż jest oflagowana i wtedy już nic Cię nie uchroni. Jedynie nie podłączać jej już więcej. Hehe! :)
     
  20. Maniek123

    Maniek123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To trochę lipa jak masz oflagowaną konsolkę - jedno podłączenie do live = ban.
     
  21. sprinter9613PL

    sprinter9613PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kruszwica
    Wyskoczy bład :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum