1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy można usunąć aktualizację gry?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Mirpheus, Luty 27, 2009.

  1. Mirpheus

    Mirpheus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    przy pierwszym uruchomieniu gry (LEGO Star Wars) konsola zapytała się mnie czy dokonać aktualizacji gry, co tez uczyniłem jak zawsze. Okazuje się, że gra ma teraz dodatkowe funkcje, których nie miałem na innej konsoli (przed aktualizacją gry) i których to funkcji posiadać nie chcę... Czy jest możliwość usunięcia tej aktualizacji gry i jej ponownego uruchomienia, tak jakbym zaczął z dziewiczą grą? Usunięcie gry z twardego dysku nie pomogło.

    Dzięki,

    mIRO
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
  4. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    musisz zrobic oczyszczenie cache ale to usunie WSZYSTKIE updaty do gier,pojedynczo upow sie nieda usuwac
     
  5. Mirpheus

    Mirpheus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak tego cudu mogę uczynić? :) Mam nadzieję że nie stracę wszystkich achievments z innych gier i ich save'ów?
     
  6. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
    save jesli masz na dystu to stracisz lecz achievments'ów nie :)
     
  7. marwol

    marwol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    proszę nie wprowadzać ludzi w błąd, żadnych saveów nie stracisz. operacja w 100% bezpieczna. A acziki to są przypisane do konta nie do dysku... więc ich też nie stracisz.

    http://x360iso.org/poradniki-dash/7160-czyszczenie-cache.html

    Pomogłem? Podziękuj!
     
Wczytywanie...

Poleć forum