1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy można usunąć flage???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez EversmanPL, Październik 25, 2011.

  1. EversmanPL

    EversmanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1Dużo czytałem i zdania są podzielone, a wy jak myślicie jest sposób by usunąć flagę???

    P.S
    Czy battelfield 3 wywala do dasha?

    Możecie podać nazwy nagrywarek do max burn
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    raczej nie da się
    gry xgd3 to raczej forza 4 ale to kwestia nagrywarki , może do dasha wychodzić ale się może wieszać.
    Liteon iHAS124B = baseline model



    Liteon iHAS-224B = 124 + LightScribe

    Liteon iHAS-324B = 124 + SmartErase

    Liteon iHAS-424B = 124 + LightScribe + SmartErase (or = 224 + SmartErase)

    Liteon iHAS-524B = 124 + LabelTag + SmartErase

    Liteon iHAS-624B = 124 + LabelTag + LightScribe + SmartErase (or = 524 + LightScribe)
     
  4. EversmanPL

    EversmanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a to ' + lightscribe ...' po co ?
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    widać potrzebne jak c4eva takie mode podaje do xgd3
     
  6. Sh1noPL

    Sh1noPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko
    lightscribe sluzy do wydrukowania etykiety na plytach

    kolega wyzej nie ma racji, lub nie wie co to ls :) sa to modele obslugiwane, na ktorych mozna druknac etykiete.
     
  7. EversmanPL

    EversmanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to battelfielda 3 nie wyrzuca do dasha i można nagrywać?
     
  8. Sh1noPL

    Sh1noPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko
    z tego co mi wiadomo na tych napedach nie wyrzuca, nagrywa sie pelna plyta.
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    dokladnie wypaleniu ,zbedny bajer ale tu chodzi że taki model musi być
     
  10. EversmanPL

    EversmanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale mi chodzi jak nagram inną nagrywarką to wyrzuca????
     
  11. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nie wypalisz w 100% kopi np forza 4 ci będzie w dash wyrzucać, i możesz być ,że po 50% nagrywarka już nie bedzie nagrywać i płyta śmietnik. i nagrywarce na c4eva wypalisz w 100% w miare bezpieczna kopia na xbox live . batma i forza 4 ma zabezpieczenie civ i bez nagrywarki nie będzie śmigać jak powino.
     
  12. EversmanPL

    EversmanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  13. EversmanPL

    EversmanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam battelfielda 3 i po wypakowaniu mam folder 0800 a w nim jakieś pliki , trzeba coś z nim robić???
     
  14. peco

    peco Banned

    Dołączył:
    Październik 5, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jesli nie gracie na live to walcie wszytkie te liteony od c4eva

    najwyzej do dasah nas wywali i tyle wlaczamy ponownie i dalej sie cieszymy pamiectac o save i miec na wszystko wyjebbaane
     
  15. EversmanPL

    EversmanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale po co ten folder 0800 ????????????
     
  16. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Jak to nie batmana nagrałem na starej nagrywarce image burnem i nie miałem żadnego problemu. Zainstalowałem na dysku i przeszedłem całą, ani razu nie wyrzuciło mnie do dasha.
     
  17. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    OMG ......... To jest temat o Batllefieldzie 3 i o fladze ... a nie o batmanie i forzie .
    Flagi raczej nie można usunąć
     
  18. EversmanPL

    EversmanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  19. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    ale się uczepiłeś. to oznaczenie fw do ripowania gier xgd3.
     
  20. EversmanPL

    EversmanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  21. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ja nie gram online i jak czasami jak gram w forze i mnie wywali to mnie to nic nie obchodzi, jestem bardzo zadowolny z Forzy 4. Battlefield już też przeszlem prawie calego i jest spoko
    UP: nic nie rob z tymi plikami, ja nagrywalem bez kombinowania z 0800.
     
Wczytywanie...

Poleć forum