1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy można wgrać do gry polski język?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Klotor3, Styczeń 6, 2011.

  1. Klotor3

    Klotor3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy jeśli ściągnę grę w języku np. czeskim, to mogę wgrać do obrazu język polski?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Tak, ale musisz mieć polskie pliki językowe. Poza tym, po przerobieniu ISO, gra nie nadaje się na Xbox Live (szybki ban).
     
  4. Klotor3

    Klotor3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi nie zależy na XBL. :)
     
  5. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Zawartością gry możesz manipulować za pomocą programu np. Modio, odczytuje on partycję gry i możesz zmieniać co chcesz.
     
  6. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Tylko nalezy dodac ze ilosc spolszczen mozna policzyc na palcach jednej reki.
    Tak na szybko to przypominaja mi sie tylko GTA 4 i Call of Juarez Wiezy Krwi.
     
  7. kacper4601

    kacper4601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdynia
    A mozna wgrac do orginalnej gry mam na mysli fifa 11 bo ja mieszkam w hiszpanii i tam ja kupuje a nie ma w menu wybierania jezyka polskiefo dashboard mam w jezyku polskim.
     
  8. #PCMR

    #PCMR Ryżownik V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    239
    Polubienia:
    167
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Opole
    Do oryginalnej gry nic nie wgrasz :).
     
  9. Sir Dejv

    Sir Dejv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza.
    A do kopii zapasowej fify 11 ;D. ? Bo pisalo 5MULTI a **** wloski, niemiecki i czeski :x. Czy jest gdzies jakis temat jak sie obslugiwac tym programem i wogole.
     
  10. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Jeśli gra nie wyszła na XBOXA w PL, a na PC tak to nie oznacza to że wystarczy skopiować pliki i wypalić.
    To że w przypadku GTA4 i CoJ się udało nie oznacza że jest to reguła.
     
Wczytywanie...

Poleć forum