1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy można zaktualizować dasha bez dysku i memorki ??

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez DeToX360ps3, Grudzień 13, 2008.

  1. DeToX360ps3

    DeToX360ps3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wszytko w temacie ;p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Misiuk

    Misiuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Nie? By to zrobić, potrzebujesz karty 256 mb. |Tylko na tym będzie hassać. :) Pozdro.
     
  4. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Nie gadajcie głupot... Zaktualizować się da tylko że bez awatarów. Wszystko będzie ok tylko że bez awatarów
     
  6. stachu456

    stachu456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Michael94, należy mieć conajmniej 256MB pamięci na dysku/memorce. Jeżeli się ściągnie z tego linku z M$ (78MB bodajże) to będziesz miał aatary sam tak wgrałem i mam...
     
  7. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Słuchaj kolega dał mi konsole bez dysku i memorki. Podłączyłem pendrive ,bo tam miałem NXE, i zacząłem instalować dashboard. Podczas instalacji wyświetlił się komunikat o braku miejsca, ale wszystko się wgrało i działąło tylko że ak już powiedziałem bez awatarów.
     
  8. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    hmm.. to ciekawe gdzie się to zainstalowało :D
     
  9. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Dashbord - zapisuje się w pamięci konsoli
    Avatary, kodeki i aktualizacje gier zapisują się na HDD, MC....


    Macie to zapamiętać raz na zawsze, bo nie chce widzieć kolejnych tematów "czy da się zaktualizować..."
     
  10. Bartekk4

    Bartekk4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wersja z awatarami zajmuje 128 mb na karcie pamięci/dysku
     
  11. radekb29

    radekb29 Banned

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    a

    a to sie wa*cie ja nie bede miejsca marnował po głupie avatary wyjme karte pamięci zainstaluje i włoże spowrotem i gitara
     
  12. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Ja mam pytanko z innej beki trochę.
    Jesli zainstaluje NXE z live na karte a potem kupie dysk to będe mógł przenieść ten cały stuff z dasha na dysk?
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1061
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Save i profil sobie przeniesiesz
     
  14. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Ale nie chodzi o profil tylko o te avatary, codeki i całą reszte
    Skoro zainstaluje to na karte to co będzie jak wsadze dysk a karte wyciągnę?
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1061
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Kodeki pobierzesz avatary tez i to tyle nie ma całej reszty:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum