1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy można zaktualizować PES'a?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kielbas99, Czerwiec 23, 2010.

  1. kielbas99

    kielbas99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Okolice Białegostoku
    Witam. Ostatnio widziałem jak mój kumpel na PS3 grał w PES'a 2010 w zainstalowaną łatką, która odświeża składy drużyn itp itd m.in. w Angli nie było Lennon'a, Wallcot jest wolniejszy, w Realu nie ma Robbena. Czy jest możliwość aktualizacji PES'a na xbox'ie i jeżeli tak to w jaki sposób mogę to zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Przyklejam się do pytania bo też mnie to ciekawi.
     
  4. Nemsik

    Nemsik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak mozna sciagnac patacha z XBL ktory aktulalizuje sklady i tak jak mowisz nie ma lennona wallcot wolniejszy ? moim zdaniem jest lepszy pozatym w Brazyli nie ma Ronaldinho ani Pato :)
     
  5. elpinio

    elpinio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    WuWuA
    Dobra, a jak to wgrac bo sciagnelem wszystko co bylo i nic.. Probowalem wszystkich sposobow..
     
  6. Nemsik

    Nemsik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    jak to sciagles to automatycznie sie wszystko zmiania bynajmniej jest tak u mnie
     
  7. elpinio

    elpinio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    WuWuA
    A u mnie wlasnie nic sie nie dzieje:/ ma ktos jakis pomysl czemu tak jest??
     
  8. Nemsik

    Nemsik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ODEZWJI SIE DO MNIE NA GG 10092939 cos wymyslimy
     
Wczytywanie...

Poleć forum