1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy można zaktualizować xboxa 360 do starszej wersji

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Kestrel, Listopad 25, 2010.

  1. Kestrel

    Kestrel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Widawa
    np z tego najnowszego dasha na 9199?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. Kestrel

    Kestrel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Widawa
    na pewno? w pamięci konsoli była opcja usuń aktualizację czy jak ją zastosuję to będę mógł wgrać inną
     
  5. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    [​IMG]

    Wogóle jak to brzmi ZAKTUALIZOWAĆ DO STARSZEJ WERSJI... Aktualizacja = nowsza wersja ...
     
  6. Kestrel

    Kestrel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Widawa
    Kurde mogłem się wcześniej dowiedzieć o tym zabezpieczeniu i nie aktualizować dasha z AC:B bym pobrał te aktualizację co potrzeba i bym grał a tak to ****. Co mam teraz zrobić, przerobić konsole na LT+ i znów pobrać assasyna z patchem AP2.5ss czy jakoś tak?
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jakos tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum