1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy mozna zdjac "przerobienie" ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hamster, Czerwiec 14, 2010.

  1. hamster

    hamster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Witam
    Zostałem szczęśliwym posiadaczem używanej przerobionej konsoli Jasper Premium.
    Mam pytanie, bo tego nie mogłem się doszukać w FAQ itd.
    Czy można przywrócić konsolę do stanu przed przerobieniem, jeśli wiąże się to tylko ze zmianą oprogramowania ? Czy można to robić zamiennie, gdy chce się grać w Live a później korzystać z kopii zapasowych, aby uniknąć bana ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Oczywiście, że można, np. tutaj:
    FLASH iEXTREME 1.6 1.61 LT COFNIĘCIE! UNFLASH (1066040571) - Aukcje internetowe Allegro


    Nie było by to za bardzo opłacalne :p



    Pozdro !
     
  4. hamster

    hamster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Dzięki za odpowiedź. Czy przeróbka zawsze wiąże się z ingerencją sprzętową czy można to robić tylko programowo. Czy w przypadku programowej ingerencji jest to tak skomplikowane, że przy odpowiedniej wiedzy nie można tego wykonywać tak aby można korzystać z Live bez stresu ?
     
  5. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    przerób iextreme lt na razie ta przeróbka nie jest wykrywalna i za nią ci nie zbanóją...
     
  6. hamster

    hamster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Spoko, ale w końcu zbanują.... wolę więc sposób szybkiej zmiany oprogramowania we własnym zakresie :) Czy jest taka możliwość ?
     
  7. szczurx

    szczurx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorlice
    posuzkaj sobie tematów na temat przerobienia napędu konsoli to zobaczysz jak to wygląda. musiałbyś być bardzo cierpliwy żeby za każdym razem jak chcesz zagrać na livie to cofać flash iXtreme do oryginalnego. juz lepszym wyjsciem jest kupno dwóch napędów, wyciągnięcie klucza z oryginalnego napędu i wgranie do do tego kupionego. gdy będziesz chciał zagrać na livie podpinasz nieprzerobiony napęd, a do piratów używasz tego sflashowanego iXtreme
     
  8. ZonkMan

    ZonkMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Jest, ale trzeba się na tym znać
     
  9. hamster

    hamster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    No to chyba można się poznać ? Czy to tajna wiedza ? :)
     
  10. Fantomx

    Fantomx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    - czy jest niewykrywalna okaże sie przy następnej fali banów,
     
  11. Demol

    Demol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    165
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie jest tajna, na forum są poradniki wystarczy poszukać. Spróbuj wgrać do napędu IXtreme i zobaczysz jak to wygląda, wtedy sam odpowiesz sobie na pytanie czy to warte zachodu. Moim zdaniem sensownym rozwiązaniem jest zakup drugiego napędu jak wspomniał kolega wyżej.
     
  12. hamster

    hamster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
  13. sikalafo

    sikalafo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K-PAX
    Można przywrócić oryginalne oprogramowanie w każdym napędzie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum