1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy można zdjąć przeróbkę z XBOX'A z powrotem do pierwotnej postaci?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamisbasket, Listopad 2, 2010.

  1. kamisbasket

    kamisbasket Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema, przerobiłem X'a rok temu, ale mam wrażenie, że dużo tracę nie mając możliwości grania przez neta. Wydałem bańkę z zachowaniem gwarancji, ale chciałbym "odprzerobić" konsolę. Jest to możliwe?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    A czemu nie? Jak masz oryginalne klucze to tylko wrzucasz oryginalny firmware i voila.
     
  4. kamisbasket

    kamisbasket Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Stary, mów do mnie jeszcze takimi terminami :) ja kupiłem i przerobiłem u gościa, który wie ocb. Czyli można... :)
     
  5. Artanor

    Artanor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powinien dać Ci płytkę z firmware, więc jeśli ją masz to idziesz do niego i prosisz aby Ci wyczarował x'a nieprzerobionego i sprawa załatwiona.
    A jak nie masz to pupa zimna:)
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ah, experci :p

    klucz mozna odczytac z napedu zawsze. odczytujesz klucz, dajesz go do oryginalnego fw i wgrywasz. dzieki temu masz konsole jak fabryka dala.
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jeżeli był wgrany LT i nie masz klucza napędu to można go odzyskać
    ponownie tylko poprzez cięcie ścieżek w napedzie...
    i później można wgrać oryginalny firmware
     
Wczytywanie...

Poleć forum