1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy można zgrywać na dysk, ale nie z płyty

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ToMi931, Grudzień 26, 2009.

  1. ToMi931

    ToMi931 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Proszę mi odpowiedzieć na pytanie ponieważ gwiazdor przyniósł xboxa pod choinke, lecz używanego i chyba jest słaby napęd ponieważ jak zgrywam gta IV to zawsze mi wyleci błąd przy ok 50%, a fife street 3 zgrałem całą . Więc pytam was czy mogę zgrac na dysk gre, ale z np pendrive ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie
     
  4. ToMi931

    ToMi931 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie ma żadnej innej możliwości ? Wszystko muszę z płyty?
     
  5. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak wszystko z płyty nie ma innej możliwości
     
  6. Hunter12

    Hunter12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A to być może spowodowane zbyt małą ilością miejsca na dysku...
     
  7. bzyczq

    bzyczq Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    306
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    albo porysowaną płytką GTA IV :)
     
  8. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    @up: Prawda.
    @2up: Co za bzdura - nie znasz się, to się nie wypowiadaj... Kloc zawsze sprawdza, czy jest wystarczająca ilość miejsca na dysku przed zainstalowaniem gry.
    @topic: Da radę, nawet podłączyć dysk USB max 1TB, ale musisz mieś Dasha w wersji przed 8xxx. Poszukaj na forum tematów o XBReboot i podobnych.
     
Wczytywanie...

Poleć forum