1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy można zmienić wersję dashboarda z 13599 na starsza 13146 bez usuwania kodeków?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Zara, Lipiec 26, 2011.

  1. Zara

    Zara Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!

    Czy można zmienić wersję dashboarda z 13599 na starsza 13146 bez usuwania kodeków DiVX?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Nie ma takiej możliwości by cofnąć dasha do starszej wersji.
     
  4. goldphoenix

    goldphoenix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janikowo
    jesli wgrasz dash to nigdy go niemorzna cofnac na mniejszy zawsze sie dogrywa dashe do przodu nigdy do tyłu a moje pytanie jest takie jesli mam wgrany 13599 dash to moge przerobic konsole czy musze kupic nowy naped bo gdzies czytalem ze ten nowy dash maskuje klucz napedu co skutkuje tym ze niemorzna przerobic konsoli prosze o szybka odpowiedz.pozdrawiam
     
  5. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Co Tobie da kupno nowego napędu , jeśli nie masz klucza z obecnego?
    Pierwsze słyszę , by się nie dało wyjąć klucza po wgraniu 13599.
     
  6. goldphoenix

    goldphoenix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janikowo
    daniel1979 klucz napedu ma ten facet co mi przerabal konsole a przerabialem w bydgoszczy i ten koles ma mój klucz napędu i napewno bez problemu przerobi musze sie do niego przejechac i zapytac ale pewnie problemu z przeróbka niebedzie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum