1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy można zrobić ISO nagranej płyty?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Krzys., Wrzesień 13, 2011.

  1. Krzys.

    Krzys. Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam Call of Duty MW2. Niestety nie działa mi od jakiegoś czasu. Wcześniej oczywiście działało.
    Teraz mam Lt 1.91 i najnowszy dash.
    Czy mogę zrobić obraz ISO z nagranej wcześniej płyty żeby go spatchować i nagrać ponownie na płytę?
    I jakim programem bo próbowałem IMAGE BURN ale mi się zawiesza.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Zależy jaka wersja. Jeśli będzie do niej patch to tak.
    PS. A tak w ogóle na LT 1.91 powinno śmigać bez patchowania- tak mi się wydaje
     
  4. Krzys.

    Krzys. Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie nie działa. Pisze że płyta jest nieobsługiwana.
    Czym to skopiować do ISO bo Image Burn mi się zatrzymuje.
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  6. ziomo8

    ziomo8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    274
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja z powodzeniem używam UltraISO. Tak naprawdę to wszystko jedno jaki program, byle umiał zrobić obraz płyty DVD do formatu .iso
    @up: CloneDVD nie da rady, za to CloneCD tak (paradoksalnie).
     
  7. Sabat

    Sabat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja robię obrazy alcoholem 120%
     
  8. Krzys.

    Krzys. Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okazało się że problem tkwił w zabrudzeniu na płycie :) Przetarłem i poszło bez problemu :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum