1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy mozna zuploadowac save na jakis server ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Bandzioch, Czerwiec 15, 2009.

  1. Bandzioch

    Bandzioch Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2007
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Anywhere City
    Siema , mam takie pytanko , czy mozna zuploadowac seve z gry na jakis server a potem go scaignac na pc bez zadnych adapterow i ingerowania w sprzet , konsole mam podpieta do pc , internet na konsoli jest i wszystko dziala , czy moge chociaz w ten sposob przeslac jakis save ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SErek

    SErek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    chyba nie da rady brachu
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie da rady z 2 powodów:
    1. bez drogiego adaptera nie wgrasz nic na dysk nie rozkrecajac go
    2 nawet jak wgrasz to i tak nie beda chodziłły :(
     
  5. Bandzioch

    Bandzioch Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2007
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Anywhere City
    ogladajac wiele filmikow na youtube wlasnie pokazywali tam jak te sejwki zrobic aby dzialaly na innym profilu :[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=C5JV3kRbrYA&feature=fvw[/YOUTUBE] dysk po za tym mam rozkrecony , tzn. mam sam dysk + tasiemke wiec nie mam problemow z tym , tylko tutaj pokazane jest ze koles nie uzywa zadnego dodatkowego sprzetu oprucz 2 kabli , 1 napewno gdzies mam w domu , a drugi od zasilania napewno dokupie w najblizszym czasie .
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    cos nie widze na tym filmiku zeby ktos cos zgrywał i zeby działało

    zgrac sie da jak podłaczysz do pceta. ale wg mnie nie bedzie działac -przypisane jest to gametaga - jak by bylo innaczej to na necie bylo by pelno savow do xbosa 360 a jakos sie jeszcze z zadnym nie spotkalem :(
     
  7. Bandzioch

    Bandzioch Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2007
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Anywhere City
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ....... moze i działa uzywaja tam jakiegos programu concept resigner czy Ghosti's RESIGNER.Nie wiem nie uzywalem, sprawdz :)
     
  9. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
Wczytywanie...

Poleć forum