1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy można ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kacyk9507, Sierpień 28, 2009.

  1. kacyk9507

    kacyk9507 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Witam wszystkich.To mój pierwszy temat.Mam internet radiowy i jestem podłączony do XBL za pomocą karty sieciowej w komputerze.Kiedy gram na XBL komputer musi cały czas chodzić,a czy da się podłączyć go do internetu radiowego bez chodzenia komputera ?.Jeżeli tak to jak ?.Z GÓRY DZIĘKI POZDRAWIAM:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    jeśli nie masz jakichś większych zabezpieczeń na adres mac w tej radiowóce to możesz - wpisujesz te same dane co masz w kompie w ustawienia karty sieciowej w xi'e.

    i oczywiście radiówka ma kabel rj45 :p
     
  4. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
  5. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    Tak, zakup sobie router, wsadź 2 kabelki ethernet - jeden do kompa drugi do konsoli :) Albo inaczej jak koledzy wyżej ;]
     
  6. kacyk9507

    kacyk9507 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    niestety trochę nie kapuje więc mógłbyś rozjaśnić bardziej ?
     
  7. kacyk9507

    kacyk9507 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    ok wielkie dzięki POZDRAWIAM.A mogę wkręcić ten kabel od radiówki rj45 do rutera a tymi wyjściami Ethernet kablem zwykłym albo tam innym do Xbox 360 ?
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie.... w radiowce masz rmsa (taka nakrecana)
    musisz kupic router
     
  9. kacyk9507

    kacyk9507 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    No tak ale ja chce podłączyć go bez chodzenia komputera

    Tylko ruter ?
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  11. kacyk9507

    kacyk9507 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    A mógłbyś dokładnie wyjaśnić jak to zrobić ? bo jestem w tym kompletnie zielony
     
  12. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    poszukaj na forum jak podlaczyc internet za pomoca routera ok??
     
  13. kacyk9507

    kacyk9507 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    ok dzięki


    a jeszcze jedno czy będę musiał do tego kupić takie urządzonko do Xbox 360 żeby mi odbierało bezprzewodowo ?.Czy tylko po kablach ? Proszę o odpowiedź
     
  14. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    jak chcesz miec bezprzewodowo to szykuj jakies +- 150zl na karte sieciowa do x
    niestety drogi interes wiec zostan przy kabelku
     
  15. kacyk9507

    kacyk9507 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    wielkie dzięki

    a ruter jakiej wersji musi być ?
     
  16. Nutrin

    Nutrin Banned

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  17. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    bana mu temu Nutrin
    router jakis np: D-link dl-524
    taki posiadam i od roku uzywam i zero problemow jest
     
  18. kacyk9507

    kacyk9507 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    aha to dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum