1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy musi byc wlaczony komputer?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez matryks, Sierpień 14, 2009.

  1. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy jak podlacze monitor do xboxa , a mam zwykle glosniki(nie wbudowane w monitor) to zeby chodzil glos musi byc wlaczny komp?Jesli tak to da sie jakos zrobic aby nie musial byc wlaczony?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
  4. sheriffxPL

    sheriffxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    353
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    monitor pod x'a podłączasz kablem VGA lub DVI w zależności jakie masz wejście zaś kabelek żółty i czerwony przez przejściówke taka jak podał kolega wyżej podłączasz do głośników.
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    matryks złośliwym leszczem jesteś ale Ci pomogę - MUSI być włączony
    bo dobre serduszko mam :)
     
  6. sheriffxPL

    sheriffxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    353
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    Qazimodo no ciekawe jak ? Wytłumacz mi jak ma to działać ? podłącze monitor pod x'a i żeby był dzwiek z x'a to musi być włączony komp ?? a jak głośniki są podłączone do xboxa no chyba jakoś sygnał musi isc ?? Oświeć mnie...
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    oświecam Cię :) @sheriffxPL

    pytanie brzmiało czy musi być włączony komp żeby głośniki działały
    a nie jak podłączyć głośniki ,jeżeli głośniki są podłączone do komputera
    i normalnie jest na nich dźwięk z komputera to najlepiej podłączyć taką przejściówką jaką pokazał @jarek43_16 do wejścia liniowego komputera
    a monitor podłączyź do xboxa tak jak chciał matryks :) i wtedy żeby był dźwięk na głośnikach (będzie zarówno z komputera jak i z xboxa) komputer musi być równocześnie włączony razem z monitorem i xboxem
    - jeżeli jednak głośniki nie są podłączone do komputera i mają własny wzmacniacz i własne zasilanie to nie musi być włączony komputer aby był dźwięk
    wszystko zamyka się w pytaniu matryksa który nie sprecyzował jakie ma głośniki i jak chce je podłączyć - się napisałem :)
    przy okazji napisałem matryksowi co musi zrobić aby komp nie musiał być włączony
     
  8. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam zwkle glosnii ktore sie podlacza do kompa.To jak zrobic zebym nie musial miec kompa wlaczonego.Acha i maja wlasny zasilacz.CZyli beda chodizly bez wlaczenia kompa?
     
  9. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
  10. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a bez otwierania tych wtyczek i kupowania 5 przelaczek nie da sie?
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. nie musi byc włączony
    2. poczytaj ten temat co zapodał Raps
    3. kosz
     
Wczytywanie...

Poleć forum