1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy musze mieć dysk twardy??

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Modicio, Marzec 9, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Modicio

    Modicio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    WITAM DOPIERO ZACZYNAM PRZYGODE Z X BOXEM I MAM TAKIE PYTANIE PARE DNI TEMU KUPIŁEM X BOXa na ALLEGRO TYLKO ZE ON NIE MA DYSKU TWARDEGO CZY WYSTARCZY JAK KUPIĘ ZWYKŁĄ KARTE PAMIĘCI 64MB ŻEBY NA NIM ŚMIGAĆ W GIERKI CZY MUSZE MIEC DYSK TWARDY

    //Najlepiej wyłącz CAPSA / Erno
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wystarczy memorka ale zalecam 256 bo na 64 nie wejdzie ci najnowszy update NXE z awatarmi
     
  4. Doom3d

    Doom3d Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Oczywiście ,że wystarczy jak tylko na savy, później się przyda większy jak podłaczysz się do xbl i będziesz chciał ściągać różne rzeczy.
     
  5. misiek8

    misiek8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    734
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    In an ODST armor waiting to drop
    Dysk jest mocno zalecany.
    Dzieki mozliwosci instalacji gier(na dysku 20GB zainstalujesz 2 gry)znacznie skróci sie czas ładowania gry,konsola bedzie ciszej pracowac,i wyeliminujesz w znacznym stopniu problem z doczytywaniem tekstur(np. w GTA4).
     
  6. Modicio

    Modicio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem tego x boxa tylko żeby pograć w gta iv jestem wielkim fanem tej gry i jak kupie memorke 256mb to bedzie mi chodziła ta gra??
     
  7. all999

    all999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Będzie chodziła bez dysku ale jak wspomniał kolega wyżej gra będzie doczytywała tekstury, czyli np. budynki w oddali będą pojawiały się dopiero kiedy znajdziesz się w pewnej odległości od nich.
     
  8. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    jeżeli gta to oryginał to tak, na "kopi" są problemy z teksturami - poczytaj temat o tym na forum
     
  9. Adrian20

    Adrian20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Ja mam xboxa arcade własnie z memorka 256 mb i powiem Ci szczerze ze z biegiem czasu zacznie ci brakowac miejsca na save...a jak juz kolega wczesniej Ci napisał około (o ile dobrze pamietam) 130mb zajmuje nowy dash... a czyszczenie karty z czasem i regularnie moze stac sie denerwujace...nie mówiac o róznych pierdołach ktore mozesz sobie pobrac czy instalacji gry na dysk...wiec nic tylko inwestowac w dysk:D
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum