1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy muszę mieć nagrywarkę z ihasem ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Reszek, Listopad 9, 2014.

  1. Reszek

    Reszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie otóż nagrywam sobie gry na xboxa 360 i gry pod XGD2 działają normalnie gry śmigają a jak już chcę nagrać grę pod XGD3 to kiedy wkładam płytę do xboxa jest tylko napisane "uruchom grę" naciska pojawia się czarny ekran i wywala do głównego interfejsu konsoli. Czy aby nagrywać gry pod XGD3 potrzebna jest nagrywarka z ihaesem ? Jeśli tak mógł by ktoś podesłać linka gdzie takie coś kupić i ile to kosztuje ? Z góry dziękuję :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Niepotrzebny jest ihas. Pewnie coś nie tak nagrywasz
     
  4. Reszek

    Reszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak źle nagrywam ? Gry XGD2 zajmują 7,29GB i gra się normalnie nagrywa a gry XGD3 8,13GB się nie nagrywają bo przy verifykacj (49% bodajże) wyskakuje błąd ale przed wystartowaniem jest napisane jeszcze że nie ma miejsca na płytce i czy ma spróbować nagrać.
     
  5. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Znajdź poradnik na tym forum, nagrywaj według niego i wszystko będzie działać. A rozmiarem się nie przejmuj (chyba że gra ma 16 gb lub więcej, wtedy trzeba mp3 fix użyć. Ale to temat na inną rozmowę). A jeśli nagrywasz według poradnika, i nie działa, to nie wiem. Może nagrywarka zryta, albo płyty jakieś słabe . Ja nigdy problemów nie miałem. Fakt że dużo nie wypaliłem, ledwie 5 płyt, ale każda działa bez zarzutu. A jechałem na zwykłej lg z verbatimami według poradnika.
     
  6. Reszek

    Reszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mógł byś podesłać ten poradnik ? I nagrywałeś XGD3 ?
     
  7. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Poradnik z łatwością sam znajdziesz. Dla ułatwienia powiem, że najszybciej w dziale dla świeżaków, bo jest chyba na samej górze. A nawet gdybym sam chciał Ci go podesłać to bym nie mógł, bo nie wiem jakie masz lt. (nie, nie będę szukał jak mi podasz. I nie, to nie ma w tym przypadku większej różnicy). I tak, nagrywałem xdg3, jako pierwszą grę nawet. I miałem mniejsza rozkminę niż z xdg2. Choć z xdg3 też na początku nie rozumiałem jak z tym rozmiarem, jak widać każdy to ma :)
     
  8. Dawidovy

    Dawidovy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    156
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. Reszek

    Reszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okej ostatnie pytanie może być to wina płyt bo ja nie używam verbatrim tylko jakiś tam innych ?
     
  10. sebeksh

    sebeksh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2011
    Posty:
    161
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak najbardziej. Najlepsze są Verby i to na nich powinno się nagrywać, aby zwiększyć szanse powodzenia. :p Chociaż u mnie Omegi działają równie dobrze co i Verbatimy.
     
  11. Reszek

    Reszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzięki :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum