1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy muszę patchować grę LT+

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez dani13, Luty 3, 2011.

  1. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam
    Czy jak mam konsolę przerobioną LT+ to czy gra AC:Brotherhood , która ma AP2.5 trzeba jakoś patchować(już mam nagraną na płycie tyle że z Wave 3) Czy ruszy na Wave 3 czy jakoś trzeba inaczej?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Nie ruszy przepusc obraz przez program abgx360 najnowszy automatycznie zaladuje patcha i bedzie dzialac:)
     
  4. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    nie możesz gier z AP25 pachtować wave patcherem... musisz obraz płyty przeprowadzić przez program abgx 1.0.5... ale jeśli assassina masz pl to prawdopodobnie nie odpali ci bo nie zawiera patcha ap25(wersja spolszczona i angielska powinna działać)
     
  5. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A czy mogę z płyty wyciągnąć obraz Assasina z wave 3 i przepuścić przez abgx i wypalić_
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Musialbys przywrocic pierwotny wave i potem abgx
     
  7. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    sciagnij najlepiej wszystkie wave'y ze strony abgx'a wypakuj gdzie trzeba i program sam ci poprawi wave i wgra patche
    pozdrawiam
     
  8. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam zainstalowany program zainstalowalem te Wavy ale dalej pisze ze jest wave 3
     
  9. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    przeprowadź ten obraz przez abgx360 a nie wave patcherem
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    bo gry nie ma w bazie wiec abgx nie wie jaki ma wave
    wgraj recznie abgxem
     
  11. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Moge prosic jakis tutorial aby to zadzialo na LT+
     
  12. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak wgrac recznie abgx
     
  13. Szymrok

    Szymrok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Śląsk
Wczytywanie...

Poleć forum