1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy muszę przygotować obraz iso ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maniu, Sierpień 27, 2010.

  1. maniu

    maniu Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    łódź
    Witam! jestem nowy na tym forum. i mam takie pytanie a nawet kilka:

    1.czy muszę przygotować obraz iso gry w programie jeśli nie gram na xbl?
    2.posiadam iXtreme 1.7 LT i czy gry na Wave4 (bez tego przygotowania iso/obniżenia wave) ruszą bez problemu ?
    i 3. czy jak bede grał teraz w singla na piratach bez wcześniejszego przygotowania iso to czy jak np. za rok podłącze sie do xbl to moge dostac bana mimo usunięcia pirackich gier z dysku i graniu tylko na oryginałach ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    1. Nie.
    2. Wszystko co będzie na płycie DL ruszy.
    3. Jak sprawdzi się to, że plik fcrt.bin który znajduje się w nowym dashu będzie sprawdzać fw przy każdym boocie konsoli, to nikt od listopada sobie nie pogra online na modyfikowanym fw.
     
  4. Atelion

    Atelion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1. Nie
    2. Tak
    3. Tak, za granie na orginałach też dostaniesz bana, bo jest on za posiadanie przeróbki
     
  5. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    1.Chodzi Ci chyba o spatchowanie go pod kątem bezpieczeństwa Xbox Live.Jeśli nie podłączasz konsoli do neta to nie musisz nic robić z obrazem iso-wypalasz jaki masz.
    2.Ruszą bez problemu.
    3.Oczywiście,że tak,przecież masz zmieniony flash w napędzie,więc ban będzie już do końca.Ale Ty masz LT,tak więc na dzień dzisiejszy Microsoft go jeszcze nie wykrywa,na razie.
     
  6. TheShuROne

    TheShuROne Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    2. Na iXtreme LT ruszą wszystkie gry.
    3. Bana otrzymujesz za samego flasha. Chyba że wgrasz orginalny firmware.
     
  7. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Jeżeli chodzi Ci o bezpieczeństwo to wgraj ssv2 jeżeli gra ma wave 3+
     
Wczytywanie...

Poleć forum