1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy muszę zaktualizować konsolę i kinect?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez drogba, Maj 23, 2012.

  1. drogba

    drogba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem chrześniakowi konsolę, nie ma on na razie internetu, czy da się grać bez internetu? Konsola po włączeniu pyta się o aktualizację ale to zignorowałem. Ale jak próbuje odpalić grę na kinect "Adventures" to już bez aktualizacji sensora kinect nie chce pójść. Czyli bez aktualizacji się nie obędzie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rochcio2

    rochcio2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Żeby grać na Kinect trzeba zaktualizować ;)
     
  4. drogba

    drogba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wziąłem konsolę do siebie żeby zaktualizować
    Podpiąłem pod kompa z podłączonym przez modem netem przez skrętkę i skonfigurowałem (adres IP,maska,itp)
    Sieć konsola wykryła ale już połączenie z netem nie :(
    Wyłączyłem zaporę, udostępniłem internet wszystkim w sieci (windows7) i dalej test podłączenia z internetem ...zakończony niepowodzeniem
    Test na połączenie z siecią - OK
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Pobiersz akrualizacje 2.0.14719.0 wgraj na pena sam folder $systemupdate (fat32).. podlacz do konsoli daj tak
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  7. memuar

    memuar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Downiewo
    czy aktualizacja spowoduje utratę przeróbki jtag/rgh? wiem, że to pewnie banalne pytanie, ale jestem nowy w tych sprawach;)
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Poczytaj artykuły z tego działu: JTAG/RGH
     
Wczytywanie...

Poleć forum