1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy na 100% jest przerobiona?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Sousek, Grudzień 19, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Sousek

    Sousek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam dzis przerobilem konsole na ixtreme 1.6 na lite ony nie wiem czy jest przerobiona bo nei chce m idzialac gierka fifa 10 z wave 3 . jak cos nagralem active.iso i sie wyswietlil napis - oryginala smigaja wiec o co kaman?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    nie wiem co ma activate.iso do fify, ale dobra.
    widocznie nie jest przerobiona. albo płyta źle nagrana.
     
  4. Sousek

    Sousek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to chyba płyta by wtedy nie hula albo coś no nie?
     
  5. Marcin*

    Marcin* Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sousek, napewno masz zle nagrana plyte z gra sproboj obraz gry sprawdzic abx'em i nagrac ponownie z predkoscia 2.4x
     
  6. FireBall

    FireBall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    po co activate do fify 10? odpal bez
     
  7. Crysis

    Crysis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nagraj jeszcze raz Fifa 10 2.4 prędkością i zobacz czy chodzi , bo activate.iso nic tu i tak nie poradzi :) . Pozdro
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Fifa 10 od Skazy ma źle zrobiony plik .DVD. przepuściłeś obraz przez abgx?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum