1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy na dysk X360 da się skopiować choć JEDEN plik?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez elamigos, Listopad 8, 2009.

  1. elamigos

    elamigos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    1. Podłączam pendrive z plikami jpg/mp3/avi. Wszystko mogę ładnie odtwarzać/wyświetlać do woli. Ale czy da się cokolwiek zapisać na dysk (mam 120GB)?
    2. (wiem, że dla niektórych śmieszne) Czy mogę się na 5-10 minut bezpiecznie połączyć z Internetem, żeby zgrać brakujące kodeki do filmów? Nie będzie żadnej płyty w napędzie, mogę nawet i gry z dysku pousuwać, jeśli i to zwiększy bezpieczeństwo. Generalnie rzecz ujmując, czy za pobranie kodeków też można dostać bana? (masa piratów na dysku, IXtreme 1.6) Czy tych kodeków na 100% nie da się wgrać przez pendrive?

    Dashboard 8859. 360 Elite.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mitek96

    mitek96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    312
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    1. Na dysk możesz zgrać tylko piosenki z cd-audio, nic poza tym.
    2.W każdej chwili możesz dostać bana, nieważne czy masz jakieś gry na dysku czy płytę w napędzie. Micro$oft złamał iXtreme 1.6 grałeś w piraty czy nie bana dostaniesz, ale nie koniecznie odrazu po podłączeniu. Chcesz to ryzykuj.
     
  4. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Nie da się ustrzec przed banem. Jeżeli potrzebujesz kodeków to podłącz konsole do neta pobierz WSZYSTKO co Cię zainteresuje i odłącz konsole. Potem musisz w jakiś sposób(znajdź na forum) czy masz bana jeżeli nie to możesz kiedyś znowu się połączyć. Jeżeli jednak zobaczysz, że masz bana to nie podłączaj już NIGDY konsoli do internetu. Pamiętaj jednak, że obecnie jest fala banów, więc ryzyko jest więkrze choć dużo osób gra. Masz IXtreme na którym teoretycznie można bez ryzyka grać na live, ale to różnie bywa.
     
  5. majki0ne

    majki0ne Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Koleżko nie wprowadzaj chłopaka w błąd. Bo jak jego Xbox jest na liście konsol do zbanowania, to może go dostać od razu po podłączeniu. Po drugie jak zobaczy, że jego konsola jest zablokowana, to już będzie za późno. A po trzecie w tej chwili nie ma firmware ixtreme, które pozwala nawet teoretycznie grać bezpiecznie na XBL, jak poczytasz w necie to zobaczysz że ludzie dostali bany nawet z najnowszą poprawką do ix 1.6 czyli 1.61. Brawo za super porady:ban
     
  6. elamigos

    elamigos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Straszne to wszystko... Zatem wgranie kodeków tylko przez Neta, tak? Szkoda, bo naprawdę niezłej jakości jest obraz generowany na moim LCD od pieca. Napisy (ich brak) bym przebolał.
    A czy którykolwiek z wcześniejszych Dashboardów miał w sobie wszystkie kodeki? Ale downgrade z tego co się naczytałem i tak nie jest możliwy...
     
  7. Demol

    Demol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    165
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jesli nigdy wczesniej nie podlaczales sie do Live to nie powinno sie nic stac, ale najlepiej przeczekaj fale (jesli nadal trwa) i polacz sie (po fali ryzyko bana jest duzo mniejsze).
     
  8. elamigos

    elamigos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A kiedy jest fala to pewnie nie wiesz ani Ty, ani ktokolwiek.
     
  9. lewapkon

    lewapkon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Ja mam IXtreme 1.6 i teraz normalnie gram na livie, a bana nie mam. Jeżeli dostanę trudno, szkoda, ale żyję się dalej.
     
Wczytywanie...

Poleć forum