1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy na LT 1.9 trzeba jakoś konfigurować gry?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez alex___17, Czerwiec 21, 2011.

  1. alex___17

    alex___17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Np. przejechać obraz odpowiednio ustawionym ABGX?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Sam sobie odpowiedziales na pytanie :) autofix ustaw na level 3 i to wsio
     
  5. alex___17

    alex___17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    I to wszystko? W zakładce "Manually Patch or Extract Files" nic nie zaznaczać?
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie.....autofix ustaw i ok
     
Wczytywanie...

Poleć forum