1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy na LT 3.0 zagram w gry 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Formel94, Grudzień 18, 2012.

  1. Formel94

    Formel94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bytów
    Witam, mam pytanie, czy jak mam przerobiona konsole na Lt 3.0, a gry dostałem na LT 2.0 to te gry zadziałają na tej konsoli?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Odp: Czy na LT 3.0 zagram w gry 2.0

    Osobiscie nie znam sie ale mozesz spróbować odpalic jak juz masz;-)

    Wytapane z XPERII;-)
     
  4. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Nie zadziałają. Było już o tym wiele razy mówione.

    Gry dostosowane pod LT2.0 nie zadziałają na LT3.0 i wicewersa, gry pod LT3.0 nie zadziałają na LT2.0.
     
    1 osoba to lubi.
  5. Formel94

    Formel94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bytów
    Nie mogę sprawdzić, bo konsole dałem właśnie do przeróbki.
    A co do drugiej odpowiedzi to trochę lipa, bo będę musiał ściągać gry i nagrywać od nowa. Dzięki za odpowiedź.
     
  6. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Starsze XGD2 normalnie pójdą. XGD3 nagrywane pod LT2.0 trza wypalać ponownie.

    Sprawdzisz jak konsolke dostaniesz, może coś będzie działać :)

    Pozdro !
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    XGD2 AP2.5 też :-]
     
  8. Pawel9215

    Pawel9215 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    84
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    właściwie wszystkie call of duty od black ops nie pójdą + xgd3 (obraz ponad 8gb) też nie pójdą, reszta powinna śmigać bezproblemu
     
Wczytywanie...

Poleć forum