1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CZy na nowym dashu (pod kinect) będzie można

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mikibaka, Grudzień 8, 2010.

  1. mikibaka

    mikibaka Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wgrać LT+. Chodzi mi o silma, jak i starsze wersje ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    Tak dash tu nie ma nic do gadania
     
  4. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Dash nie ma nic wspólnego z przeróbką napędu. Jedynie mając najnowszy dash i próbując zagrać w grę (kopa bezpieczeństwa) z zabezpiezeniem AP2.5 , można sobie oflagować konsole.
     
  5. mikibaka

    mikibaka Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    załóżmy ze mam najnowszego dasha i zgrywam najnowszego assasina na dysk, i mam konsole oflagowana? ale bana nie ma? Bede mógł dalej zgrywać gierki na dysk?
     
  6. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Flagę masz, bana nie masz, zgrywać dalej możesz (nawet jak dostaniesz bana możesz zgrywać).
     
  7. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Ban przyjdzie , bądz nie po podłączeniu do netu. Ban nie blokuje możliwości instalowania gier na dysku.
     
  8. mikibaka

    mikibaka Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok dzięki za to info. A jeszcze jedno czy flaga będzie na 100%? I czy warto wogóle przerabiać na to LT+
     
  9. szelka_512

    szelka_512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak warto przerabiać na LT+.I jak masz flagę , i podłonczysz się do neta , to odrazu BAN.;]

    Pozdro;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum