1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy na RGH można grać z płyt

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez m3tr0wy, Lipiec 5, 2012.

  1. m3tr0wy

    m3tr0wy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chodzi mi o to czy jeśli mam przeróbkę RGH to czy mogę grać z normalnych plyt np.Verbatim
    Dysk ma tylko 14 GB pamięci więc co najwyżej jedna gra by mi się zmieściła.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Można, jeżeli masz lt w napędzie.
     
  4. m3tr0wy

    m3tr0wy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    LT w napędzie? czyli o co mniej więcej chodzi
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    czyli musisz posiadać tradycyjną przeróbkę napędu jeśli chodzi ci o piraty, jak masz oryginały to nie potrzebujesz tego
     
    1 osoba to lubi.
  6. m3tr0wy

    m3tr0wy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha, o taką odpowiedź mi chodziło, dzięki!
     
  7. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    ja bym ci jednak doradził dokupienie jakiegoś większego dysku .
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    szczerze mówiąc to RGH zostało stworzone po to, żeby nie tyle grać z płyt co z dysku więc jeśli masz 14GB dysk (!) no to nie poszalejesz, maksymalnie dwie gry i to tyle
     
  9. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    RGH+płyty=Facepalm...
     
Wczytywanie...

Poleć forum