1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy na tym dashu i LT zagram w Fife 12

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pazdzioch, Wrzesień 25, 2011.

  1. Pazdzioch

    Pazdzioch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Panowie
    Posiadam Przerobke LT 1,1 oraz dasha nie pamietam dokladnie numeru nie chce zle napisac:D pamietam zmienialem zeby w NFS HP grac(wtedy to zamieszenie z AP 2,5 bylo i pamietam zeby grac trzeba bylo zmienic dasha i przerobke) przerobke tez wtedy robilem:D (chyba to jest 1,1 LT na 99% jestem pewien:D) mowiono wtedy na ten dash kinectowy chyba to to 2.0.12611.0 tez jestem na 99% pewien ze to ten.Napewno wtedy jak wychodzil NFS HP byly to najnowsze rzeczy jakie mozna bylo dostac.
    Pytanie jak w temacie czy zagram na tym w FIFE 12,czy trzeba cos przerabiac znowu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jesters

    Jesters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Na tym dashu nie pograsz + możliwe że gra będzie miała XGD3
     
  4. krakow2000

    krakow2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak napisano powyżej... nie zagrasz na tym dashu... były już tematy o fifie 12
     
  5. Pazdzioch

    Pazdzioch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK na tym dashu nie zagram ale czy musze robic nowa przerobke(LT 1,9 Lt 2,0) czy co tam teraz jest?
    Czy wystarczy aktualizacja dasha?
    Czy moze nie mozna jej zrobic bo jakies komplikacje wychodza i trzeba nowa przerobke?
     
  6. DJVahn

    DJVahn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Nowy dash = usunięcie przeróbki.
    Póki co i tak Fifa 12 jest na region konsol NTSC. Więc nie odpalisz jej i tak i tak.
     
  7. Pazdzioch

    Pazdzioch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem wiem ze w tym momencie jest tylko NTSC ale kwestia dni jest wersja PAL.
    Chcialem juz wiedziec co mnie czeka:D.
    Czyli rozumiem ze musze zrobic nowa przerobke zainstalowac nowego dasha i wszystko bedzie ok tak?
    Oczywiscie w przypadku jak gra nie bedzie miala XGD3 tak?
     
  8. Pazdzioch

    Pazdzioch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    przerobke i dash i tak będziesz musiał mieć najnowsza bo ci gry z XGD3 nie pójdą
     
  10. mistrz91

    mistrz91 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    lt 1.92 u slima i dash 13599 powinny starczyć na fife 12??
     
  11. lepsi

    lepsi Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na 100% wystarczy wersja pal juz w sieci!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum