1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy na tym dashu odpale nowe gry ?? 2.0.12625.0

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Zdzich981, Czerwiec 30, 2011.

  1. Zdzich981

    Zdzich981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak w temacie ixtreme LT.1.1 dash 2.0.12625.0 czy odplae l.a noire lub fear 3 oraz czy będę miał problemy z black opsem lub halo reach ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    odpalisz (z black opsem i halo moze miec problem jak nie sa juz spachowane na dash 12625 to abgx dociagnie ci patche do 13xxx)
     
  4. futro

    futro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam tą samą przeróbkę co autor tematu, czyli LT 1.1 i dashboard 2.0.12625. Nagrałem Mortala 9 i po włożeniu go do Xboxa wyskakuje jedynie "Otwórz napęd". Gierka według mnie jest dobrze nagrana, bo na kompie w programie do odtwarzania płyt DVD wyskakuje słynny napis "To play this game put this disc to Xbox 360 Console". O co chodzi?
     
  5. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Podobno nowy mortal potrzebuje dasha 13xxx ale w 100% nie jestem pewiem. Tylko nie wgrywaj dasha 13xxx bo ci przerobke usunie
     
  6. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    LUDZIE!!! Ten temat był już tak wałowany że jakby tak wałowali piach to byłby lepszy od polskich asfaltów!!! Nie wiem co wy robicie tu na forum!! Wojtek230492 piszesz głupoty jak nie jestes tego pewien to nie pisz głupot.

    Futro a sprawdzałeś obraz abgx360 przed nagraniem na DVD? Pewnie nie? czym(program) i na czym nagrywałeś? i z jaką prędkością? Ja gry najpierw skanuje abgx360 potem nagrywam przez IMGburn z prędkością 2,4x na verbatimach lub platinum'ach i jak narazie każda gra działa

    mortal kombat 9, LA noire i FEAR 3 działaja na dashu 12625. Info sprawdzone bo mam tego dasha i sobie gram(oczywiście offline) COD black ops i halo reach nie działają bo maja zabezpieczenie ap25. Pozatym dash z serii 13xxx jest potrzebny narazie do live. Jak chcesz grać w gry z Ap25(halo REach, CO:BO, COD.mw2, AC:Brotherhood, Fable3 i nfs:HP) musisz miec nie jakiś tam supper dash tylko odpowiednia przeróbkę (LT+ w przypadku dasha 12625 lub LT2.0(ta przeróbka jeszcze nie wyszła) dla nowego z serii 13xxxx.

    Wy panowie macie lt1.1 (LT+ chyba że macie to pierwsze lt) wiec na dashu 625 można grać ale trzeba gre skopować na kompa przeskanować agbx360 (wersja 1.05) z ustawieniami autofix level3 i nagrać na DVDDL ale to sie tyczy tylko gier z ap25 a mortal kombat 9 nie posiada ap25.
    PS. Nie instalujcie dasha 13xxx jeśli niemacie klucza napędu zgranego bo usuniecie sobie przeróbkę i bedziecie mogli grac tylko na ORYGINAŁACH!!!
     
  7. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Tofik504 temu napisalem ze nie jestem pewien w 100% gdzies kiedys cos czytalem ze jest potrzebny nowy dash.A glupot nie pisze bo mu powiedzialem zeby nie instalowal dasha 13xx bo mu przerobke usunie.A dla dasha z serii 13xx jest LT+1.9v .
     
  8. Icek10

    Icek10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tego nie wiem! ja mam lt+ i dash 12625 i wiem tyle że nowy dash 13146 dodaje nowe challenge (sposoby wychwycenie nielegalnej kopii) i gry z ap25 z dashem 13146 i lt+ nie chciały działać dopiero nowy LT1.9 pozwolił na gre w gry z ap25 (ale ze dash 13146 dodał nowe challenge to znowu gry trzeba zgrać na kompa wgrać patcha i nagrac na DVDDL co jest dość oczywiste). Jedynym sposobem aby to sprawdzić to nagać płytkę i spróbować podejrzewam że patch pod lt1.9 powinien byc kompatybilny z LT+ ale mogę się mylić. Innm sposobem jest poszukanie patchy ręcznie i wgranie ich programem p-ppf-matic(nazwa programu może być trochę przekręcona bo ja go nie używam a gdzie szukać patchu t pytaj na forum)
     
  10. Zdzich981

    Zdzich981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czyli muszę mieć LT+ żeby grać w gry z ap.2.5 ??
     
  11. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak ale tylko przy dashu 12625 jak masz dasha 13146 to musi byc już LT1.9
     
  12. Primo22

    Primo22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Powiem tak mam tez dasha 2.0126.0 Wszystkie gry chodzą tylko Call of Duty Black Ops nie chodzi czarny ekran a tak chciałem zagrać drugi raz nagrywalem 3 razy skan przez abgx robiłem i nic ściągnełem wersje eng i pl i mam to samo
     
  13. Primo22

    Primo22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Powiem ze Assassin's Creed Brotherhood , Need for Speed Hot Pursuit ,fable 3 , Halo Reach hodza normalnie tak jak inne gry
     
  14. Primo22

    Primo22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Może mam Wersja nie taka hymm?
     
Wczytywanie...

Poleć forum