1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy na tym monitorze da sie grac na xboxie ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez streetfighter23, Luty 14, 2010.

  1. streetfighter23

    streetfighter23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wiec jak w temacie, czy da sie w jakikolwiek sposob podlaczyc ten monitor do xboxa ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. baqubak

    baqubak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Możesz podłączyć xbox'a do monitora za pomocą złącza Hdmi( którego ten monitor akurat nie posiada)
     
  4. gaikos

    gaikos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mediolan
  5. Pontas

    Pontas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli nie będziesz miał w monitorze HDMi możesz podłączyć przez DVI , component, ale niestety to się wiąże z utrata jakości.
     
  6. adi2229

    adi2229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Albo kabel VGA, który polecam.
     
  7. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    nie bedzie utraty jakosci
     
  8. Pontas

    Pontas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Lekkie sprostowanie DVI lekka utrata większa przy componet i VGA (posiadam monitor z HDMI i DVI sprawdzałem gdzie lepsza jakość)
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jak się kupuje tanie kable to takie efekty są.
    Możesz podłączyć xboxa 360 do tego monitora i polecam kupić kabel DVI -HDMI Microsoftu lub Big bena bo wtedy będziesz miał dobrej jakości obraz na monitorze
     
  10. Pontas

    Pontas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Mam kabel Microsoft HDMI I DVI .
     
Wczytywanie...

Poleć forum