1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy na tym telewizorze odpale rozdzielczosc 720p???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Evil-doer, Czerwiec 20, 2011.

  1. Evil-doer

    Evil-doer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!!!
    Mam Xboxa 360 bez wejścia HDMI, telewizor także nie ma wejścia HDMI, jest to taki model TELEWIZOR PHILIPS 21PT5470/02 21 CALI FLAT NICAM (1667158091) - Aukcje internetowe Allegro.

    I tu moje pytanie czy w jakiś cudowny sposób mogę odpalić na nim rozdzielczość 720p??? Jakby co to mam kabel compmonent.
    Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Oczywiście że nie, aby miec rozdzielczość HD telewizor lcd lub plazma
     
  4. jakubkameleon

    jakubkameleon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Raczej nie :) na początku miałem podobny tv teraz gram na monitorze przez hdmi i różnica jest kolosalna....
     
  5. Evil-doer

    Evil-doer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy wogóle na jakimś CRT da się odpalić 720p???
     
  6. tomek147-13

    tomek147-13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Są telewizory CRT HD...
     
  8. MrDynamite13

    MrDynamite13 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak, są ale są to olbrzymie kolosy.
    U mnie w pizzeri obok jest taki CRT HD chyba z 45 cali! Zadek ma gdzieś z 0,5 m.

    Nie polecam. Lepiej Plazma lub LCD. (Plazma jest lepsza ale krócej wytrzymuje i potrzebuje specjalnego traktowania)
     
  9. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Co nie zmienia faktu że są. A grubość zależy od modelu i przekątnej... Co najważniejsze - obraz jest dobry, czerń jest czarna(a nie szara :p). Za tą cenę nic lepszego nie znajdziesz. Nawet LCD i Plazmy które są dwa razy droższe mają słabszą jakość obrazu. Jeżeli komuś nie zależy aż tak bardzo na cienkim telewizorze, a szuka taniego i dobrego tv to te telewizory są godne uwagi.
    Przykładowa recenzja Philipsa który teraz na allegro kosztuje ok.500zł:
    TEST: Philips 32PW9551/12 CRT!!! Żadne tam płaskie;p - HDTV Centrum Polska
     
  10. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Deep, ma w 100% rację, nie ma to jak CRT w HD, ehhh co ja bym dał żeby taki telewizor wyrwać, kiedyś szukałem na allegro ale nic konkretnego nie znalazłem
     
  11. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    to słabo szukałeś bo nawet teraz wiszą 3 aukcje z tym phillipsem na allegro :D i szczerze mówiąc nie wiem czy czasami się na niego nie skusze bo miałem kupować monitor do X specjalnie ale w tej cenie coś przeczuwam że ten crt może być dużo dużo lepszy ;)
     
  12. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    No ja teraz patrzałem to widziałem 4 aukcje ;p ale ja już dawno szukałem to nie było, był jeden ale uszkodzony. Teraz widzę że są, to może sobie takiego sprawię :D
     
  13. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Do filmow w divixie i telewizji analogowej to moze i sie nadaje. Do gier i multimediow juz gorzej. Obraz nie bedzie taki ostry jak na LCD, w glownej mierze chodzi tu o czcionke
     
  14. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Zawsze można się pobawić w ustawieniach
     
  15. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    w okraglym pokoju nie nasrasz w kacie
     
  16. Evil-doer

    Evil-doer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    HEHE. Mam jeszcze jedno pytanie, otóż mój xbox jest z 2006 roku z września, i nie posiada on wejścia HDMI, i tu moje pytanie czy kabel compmonent może zastąpić wejście HDMI???
     
  17. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Tak.
     
Wczytywanie...

Poleć forum