1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy na xboxie 360 mozna chodzic po internecie?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Patasio, Sierpień 14, 2012.

  1. Patasio

    Patasio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    Witam czy na xboxie 360 mozna chodzic po necie,np.pogoda itp. Czy dostane bana??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawid813

    dawid813 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    275
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Od jesieni ma być ponoć Internet Explorer
     
  4. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Narazie nie. w nowym dash'u dodadzą przeglądarke IE. narazie mozesz miec dostęp tylko do portali spolecznosciowych i youtuba.
     
  5. Patasio

    Patasio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    a zbanują mnie jak będe wchodzil na youtuba?? przerobiona konsola
     
  6. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Jest taka mozliwosc.


    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  7. Sanrajs

    Sanrajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    340
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Olsztyn
    Ja wchodze od czasu do czasu na YT, mam przerobiona konsole LT+ 3.0 i bana jak dotad nie wylapalem. Tak jak napisali moi przedmowcy dopiero na jesieni wyjdzie aktualizacja, ktora umozliwi korzystanie z IE.
     
  8. Herobrain

    Herobrain Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak, potwierdzam, Sam czekałem 3 dni na aktualizacje Dasha i dostałem IE.
     
  9. Dobo

    Dobo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    Czemu IE, a nie Chrome ?
     
  10. Herobrain

    Herobrain Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    -.- Zią widzisz zależność Microsoftu z Internet Explorer?

    Zaraz się zaczną opinie w IE to Szit, w niczym to nie przypomina IE z PC i jestem pewien jeśli nazywało by się to Browser nie było by takich śmiesznych komentarzy.
     
  11. Dobo

    Dobo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    Nie no spoko... Jak nie przypomina to się nie czepiam ;p
     
  12. Patasio

    Patasio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    A jak będe chciał pobrac aktualizacje Dasha to tez mogą mnie zbanowac??
     
  13. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    teoretycznie tak, w praktyce nie zbanują cię za takie coś.
     
  14. Patasio

    Patasio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    A mogą wystąpic jakieś komplikacje jak będe aktualizował Dasha na konsoli przerobionej??
     
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    a moze raczysz poszukać odpowiedzi bo pełno tego na forum ??
     
  16. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Za każde złamanie regulaminu korzystania z x klocka możesz dostać bana, nikt 100 % pewności ci nie da. Ale jeśli Masz lt 3.0 to szansa w tym momencie jest bliska 0

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  17. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    pod warunkiem ze masz ihas i poprawnie pat****esz i nagrywasz gry
     
    1 osoba to lubi.
  18. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    @up
    Oczywiście, ale jemu akurat chodziło o aktualizacje i podłączenie z live.

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  19. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Może tak drogi autorze tegoż tematu. Masz przerobioną konsole także nie ważne co zrobisz czy pobierzesz demo,aktualizacje,kodeki, będziesz siedział na YT i tak możesz dostać bana za samo to że masz przerobioną konsole. Narazie niby jesteś bezpieczny (tak mówią). Ale jeśli nie chcesz mieć bana 100% to odłącz kabelek od konsoli.
     
  20. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    Chodzić po necie się nie da raczej serfować przeglądać
    Na forum znajdziesz jak unikać bana aby mieć 99% szanse na to aby bana uniknąć
    Jest to temat rzeka więc na 100% znajdziesz ja mogę napisać tyle
    mam klocka pare lat ciągle jestem live
    najnowsza przeróbka(zawsze)
    czytam forum i info od c4
    ABGX do patchowania
    nagrywarka IHAS + FW
    i wtedy dopiero można wejsć na live i mieć ta 99% ochronę;)
     
  21. SpilnerPL

    SpilnerPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nawet jeśli chciałbyś korzystać z IE musisz mieć golda

    Wysyłane z mojego LG GT540 Swift za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum