1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy Nagra?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez slawek4129, Marzec 13, 2010.

  1. slawek4129

    slawek4129 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,

    Kieruje do was takie pytanie. Sprawdziłem pewną grę abx'em. Gra ma wgrany Wave4. Ale takie coś mi wyskakuje po sprawdzeniu:

    [​IMG]

    Czy po przerobieniu gry na wave3 ona pójdzie. Czy może błąd dotyczy samego błędu w .. pobraniu gry.
    Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jeśli masz iX obsługujący wave4 to ok. Jeśli nie to przerób

    Video ma wave6 i to norma w nowych grach
     
  4. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
    mozna tez przerobic na wave 2 programikiem 360wavepatch?
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  6. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
    A w 360wavepatch gdzie mam download 5czy6pkt to dac do tego wave co przerobilem czy do tego co w grze?
     
  7. slawek4129

    slawek4129 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    Po przeróbce programem 360 Waves Patcher na Wave 3 Gra śmiga. Dzięki wszystkim za pomoc.
    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum