1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy nagram Fife 13 zwykłą nagrywarką ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dunloper, Grudzień 18, 2012.

  1. dunloper

    dunloper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warsaw, Poland
    Witam. Pytanie takie jak w tytule. Czy dam radę nagrać grę Fifa 13 zwykłą nagrywarką ? Na razie nagrałem Assassin Creed 3, Forza Horizon oraz MoH Warfighter i wszystko śmiga ale czytałem na internecie, że tej oto gry nie nagram zwykłą nagrywarką. Jakie jest wasze zdanie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tak, ale bd. wystepowaly crashe(czyt. wywalanie gry do dasha)
     
    1 osoba to lubi.
  4. dunloper

    dunloper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warsaw, Poland
    Ale te crashe będą często czy w pewnym momencie, np. Kariery ?
     
  5. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    slyszalem ze podczas kariery wystepuja, ale tez chyba podczas normalnego meczu towarzyskiego
     
  6. dunloper

    dunloper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warsaw, Poland
    Okej, dzięki. Leci przydatne.
     
  7. babunias

    babunias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tojeattak/- nie da sie grac kariery bo odrazu wywala, tylko zwykle mecze i te treningi nowe ;). wywala tez gdy za dlugo sie siedzi w menu lub np. wybiera drozyny ;))
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    teraz c4eva wypuscil soft pod nagrywarki sprawdz czy twoja zatrybi
     
  9. DelMartinio

    DelMartinio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2013
    Posty:
    78
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żary
    A jeżeli zainstalujesz na dysku oryginał FIfe to ruszy potem z nagrywanej zwykłą nagrywarką ?
     
  10. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Ktos kiedys mowil ,ze tak dziala. Polem sprawdzic. Bo pirat jako rozruchowy jest tylko. I oczywiscie mp3fix do tego. Jakby wywalo o autoryzacji
     
  11. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Zły dział. Kosz
     
Wczytywanie...

Poleć forum