1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy nagram te gry zwykłą nagrywarką!?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez x.Kac, Lipiec 12, 2013.

  1. x.Kac

    x.Kac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tczew
    Siemka , czy nagram te gry zwykłą nagrywarką :

    - Tomb Raider ( to najnowsze )
    - Call of duty MW 2
    - Far Cry 3

    Prosiłbym o nie usuwanie tego tematu a jeśli jest taki na forum to prosiłbym o przekierowanie mnie tam , bo nie moge znaleźć ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bogusz

    Bogusz Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubartów
    Jeśli te gry są w XGD3 to nie nagrasz. XGD3-8.13GB XGD2-7.35GB (XGD2 dokładnie nie pamiętam ale to coś 7.??GB) więc wydaje mi się że nagrasz tylko cod mw 2.
     
  4. x.Kac

    x.Kac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tczew
    tomb raider ma 7.30 a FC 3 ma 8.14 , ale na necie widzialem ze typek wypalił zwykłą nagrywarką i mu działało
     
  5. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    Pewnie dobra nagrywarka i płyta (ewentualnie napęd w x360)

    Mam kolegę co ma falcona i wszystkie gry xgd3 działają nagrane zwykłą nagrywarką więc musisz sam się przekonać i zaryzykować
     
  6. MrDynamite13

    MrDynamite13 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jest możliwe, że na Falconie ma napęd Hitachi? Jak tak, to Hitachi niektóre nie obsługują najnowszych zabezpieczeń taże Truncatem można nagrywać jakąkolwiek nagrywarką.
     
Wczytywanie...

Poleć forum