1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy nagram...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maqabra, Lipiec 17, 2013.

  1. Maqabra

    Maqabra Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka, dziś kupiłem xbox'a 360 z lt 3.0. Poprosiłem sprzedającego, żeby zgrał mi jeszcze fifę 13 na płytkę, bo miał ihasa. Zgrał, ale przy 100% wystąpił błąd i płyta się wysunęła. Sprawdzamy ją w konsoli i wiadomo jaki błąd przeczyść płytę itd. Bardzo zależy mi na fifie 13 w domu mam ihasa, ale nie 128 i bez rewizji b, + jeszcze nagrywarka matashi z laptopa. Jest jakaś szansa nagrać fifę 13 bez ihasa? Ona ma zabezpieczenia civ.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    A jakiego ihasa masz?

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Maqabra

    Maqabra Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie nagrasz tej gry bez IHAS'a, znaczy się nagrasz ale będzie się zawieszać gra.
     
  6. Maqabra

    Maqabra Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A gry bez civ'a tym nagram? Do tej fify można zastosować trik mp3.
     
  7. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Gryxgd2 owszem, z reszta.będą problemy

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Maqabra

    Maqabra Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nagram gry xdg3? Chodzi o te bez zabezpieczenia civ. Gry na kinecta nagram? Nie mówcie, że nie da się nagrać. Bo kolega nagrywał i gry działały. Inny kolega mi mówił, że nagram zwykłym liteonem. Macie jakiś poradnik?
     
Wczytywanie...

Poleć forum