1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy nagrywarka ihas jest wymagania do nagrywania gier ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Abszor1996PL, Wrzesień 8, 2012.

  1. Abszor1996PL

    Abszor1996PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Netherland/Aalsmeer
    Witam nie wiem czy posiadam ihas lecz chyba nie :( jak to poznac i czy nagrywarka ihas jest potrzebna czy moze byc normalna ? prosze o pomoc A i czy moge normalnie podlaczyc dysk do komputera i przesłać gry ? bez problemu ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak nie wiesz czy masz to pewnie nie :p model nagrywarki sprawdzisz w menadżerze urządzeń.

    Gry na dysk przeslesz ale działać nie będą bez RGH.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  4. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    może być normalna nagrywarka ale nie pograsz w 3 gry: Forza 4,Dragon's Dogma i Dirt Showdown
     
    1 osoba to lubi.
  5. Abszor1996PL

    Abszor1996PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Netherland/Aalsmeer
  6. Abszor1996PL

    Abszor1996PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Netherland/Aalsmeer
    a i czy jak mam xbox 360 i napęd Liteon (sprawdziłem tak jak na tym obrazku)[​IMG] to niektuży mowią że poprostu podłączam naped pod kompa i flas***e a inni mowią że trzeba jakieś cewki robić na przewodach jak to jest w praktyce ? i prosił bym zeby ktos podal linka do tego jak przerobić na takim napedzie :D (może być w języku angielskim lub holenderskim :D)
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  8. Abszor1996PL

    Abszor1996PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Netherland/Aalsmeer
    a wiec musze przykladac jakas igle ? ****! nie przerobie chyba :(
     
  9. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    będziesz potrzebował usb probe albo probe własnej roboty
     
    1 osoba to lubi.
  10. Abszor1996PL

    Abszor1996PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Netherland/Aalsmeer
    usb probe lub wasnej roboty ? jak to zrobic albo z kad wziasc usb probe ?
     
  11. Abszor1996PL

    Abszor1996PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Netherland/Aalsmeer
  12. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    1 osoba to lubi.
  13. Abszor1996PL

    Abszor1996PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Netherland/Aalsmeer
    Koleś powiedział że może wysłać ale za przesyłke 15zł a wiec mi sie nie opłaca bo 22,50 euro +2,50 z wysyłke i mam pewny produkt jutro jeszcze spytam sie w serwisie gdzie przerabiają konsole czy nie mogą pożyczyć mi propu (mam tam znajomego :) )
     
  14. Abszor1996PL

    Abszor1996PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Netherland/Aalsmeer
  15. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    To jest sama igła do X360USB, więc bez w.w. nic nie zdziałasz.
    Polecam zamówić USB PROBE V3 na aukcji z PL, całość wyniesie 55zł więc - tanio :):):)
     
    1 osoba to lubi.
  16. Abszor1996PL

    Abszor1996PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Netherland/Aalsmeer
    Jak mowiłem sproboje pożyczyć taką igłe :D v3 :) a nie da sie bez tej igły ?!
     
  17. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    1 osoba to lubi.
  18. Abszor1996PL

    Abszor1996PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Netherland/Aalsmeer
  19. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
  20. Abszor1996PL

    Abszor1996PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Netherland/Aalsmeer
    Dziwna sprawa ponieważ podłączyłem napęd do kompa skopiowałem klucz i normalnie w dos (boot) normalnie czyta dysk ? Czy moge sprobować bez igły ? i co sie stanie gdy zrobie to bez igły ? (ps na v3 musze czekać jeszcze 4dni ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum