1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy nagrywarka iHas to potrafi? pytanie do ludzi posiadajacych iHasa

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez yonekyo, Luty 3, 2013.

  1. yonekyo

    yonekyo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.

    Panowie mam takowe zapytanie.

    Czy jak kupie iHasa i wrzuce w niego gre z xboxa z topologia cofnieta z 3.0 na 2.0 to ta nagrywarka mi ja zobaczy i pozwoli zrzucic na dysk kompa jej zawartosc aby zrobic ja spowrotem na 3.0 i wypalic?

    Pytam bo moja zykla nagrywarka Liteona dwuwarstwowa ktora uzywam do wypalania gier jak wloze plyte w kompa to wogole jej nie widzi i pokazuje ze plyta jest pusta.

    Pytam bo mam kilka gier XGD3 pod 2.0 w ktore jeszcze nie zdazylem zagrac i nie mam juz ich obrazow na dysku kompa a chcialbym wgrac sobie 3.0 a jak to zrobie to nici z grania z gier pod 2.0

    Szukalem odpowiedzi na moje pytanie ale nie znalazlem. Jesli odpowiedz juz padla (a pewnie i tak bylo) to prosba do adminow aby nie usuwali mojego pstu do kosza tylko napisali krotka odpowiedz.

    Z gory dziekuje i pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Odp: Czy nagrywarka iHas to potrafi? pytanie do ludzi posiadajacych iHasa

    Tak obraz gry z zrobisz za pomocą ihasa imgbunem.
    Edit. Ale jeśli te gry były nagrane za pomocą ihasa bo jak nie to obraz będzie niepełny.

    Wysyłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  4. yonekyo

    yonekyo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No wlasnie ze nie byla nagarne za pomoca iHasa :( Zykla nagrywarka dwuwarstwowa Liteona.

    Co to znaczy ze obraz bedzie niepelny? Bedzie gra dzialac?

    Czyli graja w Fife 13 na XBL moge dostac bana bo gra nie bedzie nagrana 1:1?
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    w fife nie zagrasz na niepelnej kopii bo bedzie wywalac blad, a robiac obraz niepelnej gry i nagrywajac go ihasem nic nie zyskasz i mija sie to z celem
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum