1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy nagrywarką w laptopie nagram najnowsze gry pod przeróbke LT 3.0?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fabregas1420, Kwiecień 21, 2013.

  1. fabregas1420

    fabregas1420 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, tak jak w temacie czyli czy nagrywarką w laptopie nagram najnowsze gry pod przeróbke LT 3.0 i czy w ogóle jakieś nagram?

    Jeśli chodzi o nagrywarkę to mam: PIONEER DVD-RW DVRTD11RS, oczywiście ma opcje nagrywania płyt DVD+R DL
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  4. fabregas1420

    fabregas1420 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    ...
    Nagrasz z opcją turncate.. Czytaj co pisze wyżej :)
     
  6. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    lepiej nagrywac ihasem lub porządniejszą na kompie niz lipną nagrywarką z laptopa..
     
    1 osoba to lubi.
  7. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Spróbuj zamiast pytać jak nagrasz pierwsza płytę dobrze to reszta też będzie się nagrywać . Jak się nie nagra lub nie będzie działać bo nie wszystkim działają takie kopie nagrywane opcja truncate to pozostaje Ci tylko ihas, najwyżej zmarnujesz 1 płytę
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    na lapku jest loteria raz sie nagra raz nie szkoda nerwów
     
    1 osoba to lubi.
  9. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Szkoda płyt ...
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4562
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Na takim sprzęcie to loteria dlatego najlepiej zaopatrz się w ihasa.
     
  11. steveopt

    steveopt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PT
    powiem coś bardziej konkretnego niż reszta . Sam mam nagrywarkę laptopową , podrzędnego Pioneera DVD R DL , nagrałem Red Dead Redemption , Foraza Horizon , Fight Night 4 i Fifa 13 . Pierwsze 3 , chodzą bez jakichkolwiek problemów , czy to tryb kariery , czy sparing, natomiast Fifa 13 już się blokuje , scina i wywala do dasha , pytałem już się wcześniej o to , odpowiedzieli , że te ,,nasze,, nagrywarki nie nagrają dokładnie gry w 100% , co dopiero fify która ma jakieś tam zabezpieczenia ... także w sumując , gry na xgd2 nagrasz i będą chodziły ( u mnie chodzą bez problemu ) na xgd3 nie nagrywaj , szkoda płyt i sprzętu.

    pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum